Walking War Robots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,455 TOPLAM İNDİRME
178 MB DOSYA BOYUTU

Walking War Robots bolca aksiyonm içeren bir mobil savaş oyunudur

Walking War Robots eğer online olarak diğer oyuncularla birlikte dev savaş robotlarını çarpıştırmak isterserniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil savaş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir robot savaşı oyunu olan Walking War Robots'da teknolojinin bir hayli ilerlediği bir geleceğe konuk oluyoruz. Bu zaman diliminde bilinen savaş araçları artık demode olmuş, savaşlar kalın zırhlara ve ölümcül silahlara sahip dev robotlar aracılığıyla yürütülür olmuştur. Biz de bu dev savaş robotlarından birine pilotluk eden bir kahraman olarak oyuna dahil oluyoruz ve aksiyona atılıyoruz.

Walking War Robots'da temel olarak birbiriyle çarpışan takımlardan birine dahil oluyoruz. 6 oyuncudan oluşan her takımın amacı diğer takım oyuncularını yok ederek ayakta kalan ve galip gelen takım olmak. Oyunda bize 13 farklı savaş robotundan birini seçme imkanı veriliyor. Bu robotlar kendilerine has avantajlara ve dezavantajlara sahipler. Seçtiğimiz robotun hangi tür silahları kullanabileceğini de biz belirliyoruz. Kimi silahlar uzun mesafede etkiliyken kimileri yakın mesafede daha etkili olmakta. Silahlarda yapacağımız seçim oyun tarzımızı da belirliyor. Oyunda başarı kazandıkça robotumuzun ateş gücünü, dayanıklılığını ve hızını geliştirebiliyoruz.

Walking War Robots göze oldukça hoş görünen yüksek kaliteli 2 boyutlu grafiklere sahip. Oyundaki haritalarda şehirler içerisinde dev robotlarla savaşıyoruz ve etrafı yakıp yıkabiliyoruz. TPS türünde bir savaş oyunu olan Walking War Robots'da robotunuzu 3. şahıs kamera açısından yönetmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Walking War Robots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,480 TOPLAM İNDİRME
94.7 MB DOSYA BOYUTU

Walking War Robots ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir MMO savaş oyunudur

Walking War Robots, iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, robot savaşlarını konu alan MMO türünde bir savaş oyunudur.

Walking War Robots bize büyük bir savaş robotunun kokpitine geçerek bu görkemli savaş robotunu kontrol edebilme ve rakiplerimize meydan okuyabilme imkanı tanıyor.

Multiplayer altyapısına sahip olan Walking War Robots bize çevrimiçi olarak diğer oyuncularla savbaşabilme imkanı tanımakta. Oyunu diğer oyuncularla oynuyor oluışumuz oyuna ekstra heyecan katıyor ve oldukça heyecanlı karşılaşmalar yapabiliyoruz. Walking War Robots'da 5'e 5 düzenlenen maçlarda savaş alanın hakimiyeti için takım halinde diğer oyuncularla çarpışmaktayız Bu savaşlarda bize 9 farklı silah seçeneği sunuluyor. Dilersek yakın menzilli makinalı tüfeklerle yoğun ateş gücümüzü kullanabilir, dilersek uzun menzilli toplarımız ile yüksek hasar veren nokta atışları yapabiliriz.

Walking War Robots kaliteli grafikleri ile ön plana çıkıyor. Bilgisayar oyunlarına çok yakın olan grafik kalitesi bize görsel olarak tatmin edici bir tecrübe yaşatmakta. Oyunda 6 farklı savaş robotundan birini tercih edebiliyoruz ve robotumuzu geliştirebilmemize ve güçlendirmemize imkan tanınıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War Robots APK

    War Robots APK Android oyununda dev robotlar savaşıyor! Online multiplayer robot savaşları oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • The Walking Dead: March To War

    The Walking Dead: March To War, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz strateji oyunu.
  • Stop The Robots

    Stop The Robots mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Clash Of Robots

    Clash Of Robots, Android platformundaki en iyi robot dövüş oyunlarından biri.
  • Mech Legion: Age of Robots

    Mech Legion: Age of Robots, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir robot savaşları oyunu.
  • Tanks vs Robots

    Tanks vs Robots, Android işletim sistemi kullanan telefonlar üzerinde oynanabilen yüksek grafikli bir savaş oyunudur.
  • Transformers: Robots in Disguise

    Transformers: Robots In Disguise Android tablet ve akıllı telefonlarımızda oynayabileceğimiz bir Transformers oyunu olarak öne çıkıyor.
  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!