Wall breaker2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Yumruklarınızla duvarları ve blokları kırabileceğiniz stres giderici bir oyundur.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerin hizmetine sunulan Wall breaker2, çöp adam karakteri ile küp blokları kırarak puan toplayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Basit ve eğlenceli grafikler ile donatılmış bu oyunda amaç, çöp adamla karşınıza çıkan tüm objeleri kırarak puan toplamak ve yeni bölümlerin kilidini açmaktır. Parkurlarda yukardan düşen blokları yumruk atarak parçalamalı ve yolunuza devam etmelisiniz. Seviye atladıkça daha zor parkurlarda yarışabilir ve özel güçlerden faydalanabilirsiniz.

Oyun içerisinde kullanabileceğiniz çeşitli çöp adam karakterleri yer almaktadır. Küp bloklardan oluşan engelleri kırmak için olabildiğince sert yumruklar atmalı ve karakterlerin farklı özelliklerinden faydalanmalısınız.  Size verilen görevleri tamamlayarak seviye atlamak için yeterli puanı toplayabilir ve duvarları kırmak için özel güçler edinebilirsiniz. Aksiyon ve maceraya doyacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda aksiyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve yüz binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan Wall breaker2, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Wall breaker2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
445.7 MB DOSYA BOYUTU

Yumruklarınızla duvarları ve blokları kırabileceğiniz stres giderici bir oyundur.

Mobil platformda aksiyon oyunları arasında boy gösteren ve ücretsiz olarak oyun tutkunlarının hizmetine sunulan Wall breaker2, sinirli ve stresli olduğunuz anlarda rahatlamanızı sağlayacak eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, birkaç farklı çöp adam karakterini yöneterek karşınıza çıkan tüm blokları kırmak ve puan toplayarak yolunuza devam etmektir. Parkurlarda yukarıdan inen küpleri ve çeşitli objeleri yumruk atarak parçalamalı ve verilen görevleri başarıyla tamamlamalısınız. Seviye atladıkça daha zor parkurlarda yarışabilir ve farklı engellerle karşılaşabilirsiniz. Stres giderici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda duvarları kırmak için kullanabileceğiniz farklı karakterler ve çeşitli el aletleri bulunmaktadır. Parkurlarda karşınıza çıkan tüm blokları kırarak yeterli miktarda puan toplamalı ve yeni özellikleri aktifleştirmelisiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Wall breaker2, aksiyona doyabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Up the Wall

    Renkli bloklardan yararlanarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Building the China Wall 2

    Sıfırdan inşa ettiğiniz şehrinize göçmenlerin girmemesi için strateji savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Star Knight

    Türlü engelleri aşarak aksiyon dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Jump Ball Blast

    Mobil platformda aksiyon dolu anlar yaşayacağız.