War and Magic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

War and Magic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

War and Magic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gerçek zamanlı oyun deneyimi sunan War and Magic ile hem eğleniyor hemde arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Eğlenceli ve sürükleyici bir strateji oyunu olan War and Magic, harika bir şekilde tasarlanmış dünyada geçiyor. Farklı taktikler geliştirip düşmanlarınıza saldırabileceğiniz oyunda zaferler kazanmaya çalışıyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla ittifak kurabileceğiniz oyunda büyük bir imparatorluk kurmaya çalışıyorsunuz. Gelişmiş teknolojik silahların ve aletlerin yer aldığı oyunda sihir de bulunuyor. Bu nedenle fantastik bir atmosfere bürünen oyunda topraklarınızı korumak için aksiyonu bol bir mücadeleye girişiyorsunuz. Yüksek kaliteli görselleri ve harika grafikleriyle ön plana çıkan War and Magic, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur.

Bağımlılık yapıcı etkisi bir hayli fazla olan oyunda birbirinden gelişmiş taktiklerle rakiplerinize saldırmanız gerekiyor. Benzersiz mekaniklerin ve kahramanların yer aldığı War and Magic'i sakın kaçırmayın. Strateji ve savaş oyunlarını seviyorsanız bu oyun bir hayli hoşunuza gidecek diyebilirim.

War and Magic oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

War and Magic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
137 MB DOSYA BOYUTU

War and Magic, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

War and Magic, sürükleyici ve bağımlılık yapıcı atmosferiyle karşımıza çıkan harika bir gerçek zamanlı strateji oyunudur. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz oyunda kendi imparatorluğunuzu yükseltmeye çalışıyorsunuz.

iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunu olan War and Magic, etkileyici sahneleriyle ön plana çıkıyor. Gerçek zamanlı olarak oynanan oyunda kendi imparatorluğunuzu kuruyor ve binalarınızı büyüterek daha güçlü bir hale gelmeye çalışıyorsunuz. Gelişmiş taktikler kurgulamanız gereken oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebiliyorsunuz. İttifak sistemine de sahip olan oyunda diğer oyuncularla güçlerinizi birleştirebiliyorsunuz. Gelişmiş teknoloji ürünü silahların ve binaların yer aldığı oyunda mistik öğelerde bolca bulunuyor. Sihrin de bolca işlendiği oyunda becerilerinizi konuşturuyor ve eşsiz kahramanları kontrol ediyorsunuz

Oyunda topraklarınızı korumak ve genişletmek için aksiyonu bol bir mücadeleye girişiyorsunuz. Yüksek kaliteli görselleri ve harika grafikleriyle ön plana çıkan War and Magic, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Aynı zamanda bağımlılık yapıcı etkisiyle de birbirinden gelişmiş taktiklerle rakiplerinize saldırmanız gerekiyor. Strateji ve savaş oyunlarını seviyorsanız bu oyun bir hayli hoşunuza gidecek diyebilirim.

War and Magic oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War and Order

    War and Order mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Might and Glory: Kingdom War

    Might and Glory: Kingdom War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Knight And Magic

    Knight And Magic, anime savaşçıları kontrol ettiğiniz online macera, mmorpg oyunu.
  • Might & Magic: Chess Royale

    Might & Magic: Chess Royale Android İndir: Ubisoft'tan 100 oyunculu auto battle oyunu
  • Magic Brick Wars

    Magic Brick Wars'ın Sihirli Dünyasına Hoş Geldiniz!
  • Magic Wars

    Magic Wars, kendi krallığınızı kurarak düşmanlarınıza karşı gerçek zamanlı olarak savaşabileceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir Android strateji oyunu.
  • Magic Realms

    Magic Realms, strateji ve savaş oyunları oynamayı seven Android cihaz sahiplerinni tercih edebileceği ücretsiz bir fantastik kart oyunu.