War Boxes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

War Boxes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

War Boxes, renkli grafikleri ve heyecan dolu sahneleriyle karşımıza çıkan harika bir savaş oyunudur. Gelişmiş kontrol sistemlerine ve eğlenceli kurguya sahip olan oyunda düşmanlarınızın üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle ön plana çıkan War Boxes, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz efsane bir oyundur. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda tankları kontrol ediyor ve kendi bölgenizi savunuyorsunuz. Piksel tarz grafiklere sahip olan oyunda farklı tankları kontrol edebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz oyunda güçlü olmalısınız. Dikkatli de olmanız gereken oyunda sağdan ve soldan gelecek tehditlere karşı uyanık olmanız gerekiyor. Zorlu görevlerin üstesinden gelip puanlar kazanabileceğiniz War Boxes'ı mutlaka denemelisiniz. Eğer savaş ve aksiyon oyunu seviyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirim.

War Boxes oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

War Boxes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
387 MB DOSYA BOYUTU

War Boxes, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

War Boxes, iPad ve iPhone cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve sürükleyici bir tank savaşı olarak karşımıza çıkıyor. Gelişmiş sistemlere sahip olan oyunda düşman tankların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli bir savaş oyunu olan War Boxes, piksel tarz grafiklerden oluşan bir dünyada kıyasıya mücadele ettiğiniz bir oyundur. Oyunda becerilerinizi ve hünerlerinizi sergiliyor, aynı zamanda arkadaşlarınızla yarışıyorsunuz. Zorlu görevlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda yüksek puanlara ulaşmanız da gerekiyor. Son derece dikkatli davranmanız gereken oyunda düşmanlarınızı da alt etmelisiniz. Kendi bölgenizi koruyarak diğer bölgeleri fethetmelisiniz. Keyifli bir deneyim sunan oyunda işiniz bir hayli zor. Savaş oyunu sevenlerin özellikle denemesi gereken War Boxes'ı sakın kaçırmayın.

Renkli grafikleri, sürükleyici atmosferi ve gelişmiş kontrol sistemiyle War Boxes sizleri bekliyor. War Boxes oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My baby music boxes

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ninni uygulamasıdır.
  • Skibidi War - Toilets Attack APK

    Skibidi War - Toilets Attack APK, Ölümcül Skibidi tuvaletlerine karşı mücadele verdiğimiz bir oyundur.
  • Emancy: Borderline War

    Emancy: Borderline War bolca aksiyon sunan bir Android oyunudur
  • Cube Zombie War

    Cube Zombie War, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Monster War

    Monster War, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz fantastik bir aksiyon savunma oyunudur.
  • Fusion War

    Fusion War güzel grafiklere sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur
  • War Friends

    War Friends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur
  • Zombie World War

    Zombie World War üst düzeyde aksiyon sunan başarılı bir Android oyunudur