War Cars 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME

Savaş arabaları eşliğinde sıra dışı bir mücadele sunan benzersiz bir aksiyon oyunudur.

Android oyun platformunda aksiyon oyunları arasında yer alan War Cars 2, araba savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur. 

Kaliteli grafik tasarımı ve görüntü efektleri ile güçlendirilmiş bu oyunda, onlarca farklı araç yer almaktadır. Garajınızda tasarlayacağınız savaşçı arabaları ile aksiyon dolu bir mücadele sizleri bekliyor. Farklı özellikleri ve hünerleri olan onlarca araç içinden dilediğinizi seçebilir ve araçlarda bulunan savaş teçhizatlarını yükseltebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz karakteri ve savaş pistini de belirlemeniz mümkün. 

Oyun içerisinde roket atan, füze fırlatan, bomba atan ve birçok farklı savaş silahına sahip olan otomobiller yer almaktadır. Bu silahlara ek olarak araçların önlerine yerleştirebileceğiniz baltalar, balyozlar, testereler ve çeşitli kesici aletler bulunmaktadır. Kendi zevkinize göre tasarlayacağınız ve geliştireceğiniz savaşçı arabalar ile dünya çapında rakiplerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Binlerce aksiyon tutkunu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak sizlerle buluşturulan War Cars 2, sıradan savaş oyunlarına göre daha farklı ve ilgi uyandırıcı bir oyun özelliği taşımaktadır. Siz de klasik savaş oyunlarından sıkıldıysanız, bu oyun ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cars of War

    Aracımıza silah takabileceğiz.
  • Cars War Arena

    Araçlar ile güreşeceğiz.
  • War Cars: Epic Blaze Zone

    Aksiyon dolu araba yarışlarına katılabileceğiniz ve rakiplerinizi parçalamak için farklı silahlar kullanabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach

    Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, Android için yarış oyunudur.
  • Fun Kids Cars

    Aksiyon ve macera dolu eşsiz bir yarış oyunudur.
  • Project War Mobile

    Project War Mobile Android İndir: Yeni nesil online shooter aksiyon oyunu
  • Code of War

    Savaşlara katılacağız.
  • 2 Cars

    2 Cars yüksek beceri gerektiren ve reflekslerin büyük öneme sahip olduğu bir Android oyunu.