War Machines Tank Shooter Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
344 TOPLAM İNDİRME

War Machines Tank Shooter Game mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tank oyunudur

War Machines Tank Shooter Game eğer hızlı ve bolca aksiyon içeren savaşlar yapmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz online  altyapıya sahip bir tank oyunu.

Android işletim sistemini kullanana akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir tank savaşı oyunu olan War Machines Tank Shooter Game'de önüne çıkan herşeyi ezip geçebilen ve toza dönüştürebilen savaş makinalarını kullanabilmekteyiz. Oyuncular War Machines Tank Shooter Game'de kendi ülkelerini temsil edebiliyorlar. Ülkenizi seçtikten sonrada online savaş arenalarına çıkıyorsunuz ve verilen süre içerisinde gördüğünüz bütün tankları yok etmeye çalışıyorsunuz.

War Machines Tank Shooter Game'de maçlar 3 dakika sürüyor. Bu sürenin bir mobil oyun için ideal bir süre olduğunu söyleyebiliriz; çünkü uzun maçlar hem Android cihazınızın pilini bitiriyor hem de yolculuk yaparken yarıda kalabiliyor.

War Machines Tank Shooter Game iinde 2 farklı oyun modu yer almakta. Bu modlardan birinde takım tabanlı savaşlar yapabiliyorsunuz, diğerinde de herkes bibirine dalabiliyor. Oyun boyunca savaşlara katıldıkça tanklarınızı geliştirip güçlendirmenize izin veriliyor.

Can Erdil Şentürk

War Machines Tank Shooter Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
143 MB DOSYA BOYUTU

War Machines Tank Shooter Game mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

War Machines Tank Shooter Game oyunculara diğer oyunculara karşı savaşabilme imkanı veren bir mobil tank savaşı oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir tank oyunu olan War Machines Tank Shooter Game'de oyuncular online asvaş arenalarına katılarak dilerlerse takımlar halinde, dilerlerse tek başlarına savaşabilmekteler. Oyunun güzel yönü bize ülke seçebilme imkanı verebilmesi. Bu sayede ülkemizi temsil eden tanklarla savaş alanında yeteneklerimizi konuşturabiliyoruz.

War Machines Tank Shooter Game oyunculara savaşları kazandıkça kullandıkları tankları geliştirip daha da ölümcül hale getirebilme imkanı veriyor. Oyun içinde farklı tank türleri yer almakta. Bu tanklardan kimileri hızlı ve çevik yapıya sahip ve kolayca manevra yaparak düşmanları üzerinde üstünlük sağlayabiliyor. Kimi tanklar da sahip oldukları yüksek atşe gücü sayesinde avantaj kazanabiliyorlar. Kendinize uygun tankı seçip geliştirebilmektesiniz.

War Machines Tank Shooter Game'in ortalama bir grafik kalitesine sahip olduğu söylenebilir. Oyunda 3 dakikalık hızlı savaşlar yapabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War Machines

    Mobildeki en iyi çok oyunculu tank savaş oyunu
  • Tank Battle

    Vurup ilerlemeli oyunları hatırlatacak olan bir shooter oyunu olan Tank Battle Android kullanıcıları için sunulan ücretsiz bir silah cümbüşü.
  • Toy Tank War

    Toy Tank War, Android işletim sistemi üzerinde rahatça oynayabileceğiniz, tanklar üzerine kurulu bir aksiyon oyunudur.
  • Ultra Kill: Online War Shooter

    Ultra Kill: Online War Shooter aksiyon dolu bir mobil savaş oyunudur
  • Sniper War: Alien Shooter

    Sniper War: Alien Shooter bolca aksiyon içeren bir mobil savaş oyunudur
  • Furious Tank : War of Worlds

    Dünya savaşına girin!
  • Bottle Shooter Game 3D

    Bottle Shooter Game 3D Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon, hedef vurma oyunudur.
  • Metal Strike War

    İnternetsiz oynanabilen harika bir shooter oyunu