War of Chess

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME

War of Chess, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz fantastik bir satranç oyunu.

War of Chess, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz fantastik bir satranç oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun, birçok satranç oyunundan çok daha farklı bir yapıya sahip. Fantastik öğelerle süslenmiş olan bu oyunda orklarla, zombilerle, insanlarla ve dahasıyla mücadele edebilme şansına sahip oluyoruz.

Oyunun en fazla dikkat çeken özlelikleri arasında üç boyutlu mod için hazırlanmış olan göz alıcı animasyonlar ve görsel efektler bulunuyor. Tarafların birbirleriyle olan mücadeleleri ve saldırılar ekrana hayranlık uyandıran bir şekilde yansıtılıyor. Açıkçası bu tarz bir deneyim sunan başka bir satranç oyununa denk geldiğimizi söylemek zor.

Üç boyutlu mod haricinde oyunda bir de iki boyutlu mod yer alıyor. Bu mod biraz daha ehlileştirilmiş bir atmosfere sahip. Fakat kaliteden ödün vermeden bunu gerçekleştiriyor. Satranç oyunlarında görmeyi istediğimiz ve olmazsa olmaz denebilecek bir özellik olan multiplayer modu oyunda unutulmamış. Bu mod üzerinden arkadaşlarımızla satranç maçları gerçekleştirebiliyoruz.

War of Chess'in en can alıcı noktalarından bir tanesi de görsel efektlerin etkisini artıran işitsel öğeler. Oyunda dikkat çekici türden ses efektlerine ve müziklere yer verilmiş. Bütünüyle başarılı bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz War of Chess, kaliteli bir satranç oyunu oynamak isteyen herkesin göz atması gereken yapımlardan.

Emircan Erdoğan

War of Chess

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME

War of Chess, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz fantastik bir satranç oyunu.

War of Chess, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir satranç oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda muhteşem bir satrantç deneyimiyle karşılaşıyoruz. Çoğu satranç oyunu klasik yapının ötesine geçmiyor fakat bu oyunda kullanılan fantastik öğeler sıradan bir satranç oyununun ne kadar güzel ve keyif verici olabileceğini kanıtlıyor.

Oyunda iki boyutlu ve üç boyutlu olmak üzere iki farklı mod bulunuyor. İhtişamlı olanı elbette ki üç boyutlu modu. Fakat görsellerin biraz daha sade bir çizgide ilerlemesini istiyorsanız iki boyutlu mod da yeterince tatmin edici olacaktır.

Bir satranç oyununda görmeyi istediği istediğimiz çoklu oyuncu modu unutulmayan detaylar arasında. Facebook üzerinden veya takma adımız ile arkadaşlarımızı oyuna davet edebiliyor ve birlikte satranç maçı gerçekleştirebiliyoruz. Eğer tek başınıza oynamak isterseniz bu da mümküm. Farklı zorluk seviyelerinde oynayarak kendinizi test edebilirsiniz.

Gelelim oyunun asıl olayına. War of Chess'te klasik satranç oyunlarında görmeye alışkın olmadığımız türden bir atmosfere yer verilmiş. Fantastik öğelerle süslenmiş olan bu atmosfer birçok oyuncunun War of Chess'i oynama sebebi olacaktır. Orklar, zombiler, insanlar ve çok daha fazla ırkın bulunduğu oyunda mücadeleler epey ilgi çekici geçiyor. Elbette ses efektleri de görsel öğelerle birebir uyum içerisinde ilerliyor.

Sonuç olarak War of Chess, bugüne kadar denk geldiğimiz en iyi satranç oyunlarından bir tanesi ve kesinlikle denenmeyi hak ediyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arena of Evolution: Chess Heroes

    Kahramanlarınızı arenaya akıllıca dizerek düşmanları alt edin!
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Pirates of the Caribbean : Tides of War

    Pirates of the Caribbean : Tides of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Path of War

    Path of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • League of War: Mercenaries

    League of War: Mercenaries mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • StormBorn: War of Legends

    StormBorn: War of Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Vikings: War of Clans

    Vikings: War of Clans mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.