War2 Glory

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11,205 TOPLAM İNDİRME

War2 Glory ikinci dünya savaşını konu alan başarılı bir gerçek zamanlı strateji oyunudur.

War2 Glory ikinci dünya savaşını konu alan başarılı bir gerçek zamanlı strateji oyunudur. Kullandığınız internet tarayıcısı üzerinden ücretsiz olarak kayıt olup oynamaya başlayabileceğiniz War2 Glory Türkçe dil seçeneğine sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Hemen ücretsiz olarak kayıt olabilir ve savaş meydanında ki yerinizi alabilirsiniz. War2 Glory temel bir gerçek zamanlı strateji oyunu mantığı güder yapmanız gerekenler klasik strateji oyunlarında olduğu gibi küçük birliğinizi geliştirmek ve rakiplerinizin önüne geçmek. Büyümek için ekonomik olarak gelişirken bunun yanında kendinizi savunmak ve saldırmak için ordunuzu kurmalı ve geliştirmelisiniz.

Klasik çevrimiçi strateji oyunlarından farklı olarak War2 Glory’de önceliği ordunuzun gelişimine vermelisiniz. Ordunuzu genişletip keşfe çıkıp düşmanlarınızı gözleyebilirsiniz. İkinci dünya savaşını konu alan çok az tarayıcı tabanlı oyun var, onlardan birisi olan War2 Glory’de uygulayacağınız temel ve basit taktikler ile savaşın galibi olabilirsiniz.

Artık temel gelişim aşamasını atlattıktan sonra bir profesyonel gibi oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Sizi profesyonel kılacak adımlara geçmeden önce mutlaka temel işlevlerinizi yerine getirin. İleri oynanış adımında artık taktik oluşturacak ve gerçek bir savaş komutanı gibi davranarak düşmanlarınıza geçit sağlamayacaksınız. Bu aşamada önem vermeniz asıl konu ekonomi olacaktır, hammadde ve para kaynaklarını iyi değerlendirerek gelişiminizi hızlandırmalı ve düşmanlarınızın önüne geçmelisiniz.

İyi bir ikinci dünya komutanı olmanız için War2 Glory sizi bekliyor, hemen ücretsiz olarak oyuna kayıt olabilir ve hiçbir indirme işlemi gerçekleştirmeden internet tarayıcınız üzerinden oynamaya başlayabilirsiniz.

Mehmet Karakaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arenas of Glory

    Tarayıcınız üzerinden online olarak oynayabileceğiniz ücretsiz gladyatör oyunu.
  • Game of Thrones Winter is Coming

    Game of Thrones Winter is Coming: Ödüllü HBO dizisi GoT'un lisanslı strateji PC tarayıcı oyunu
  • Battle Pirates

    Battle Pirates: Tarayıcıdaki en iyi MMORTS oyunu
  • Total War: Arena

    Wargaming'den enfes bir tarihi savaş oyunu Total War: Arena!
  • Supremacy 1914

    Supremacy 1914 Strateji Oyunu (Web): 1. Dünya Savaşı gerçek zamanlı stratejik browser (tarayıcı) oyunu!
  • My Lands

    My Lands internet tarayıcınız üzerinden online olarak oynayabileceğiniz ve oynarken para kazanabileceğiniz ilk strateji oyunudur.
  • RiotZone

    İnternet tarayıcınızı kullanarak Merania adlı hayali ülkedeki güç mücadelesinde yerinizi almak istiyorsanız bu oyunu oynamalısınız.
  • Xterium

    Xterium, tarayıcı üzerinden oynanan uzay strateji oyunu. En iyi OGame özel sunucusudur.