Warfare Nations

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Warfare Nations eğlenceli ve sürükleyici bir savaş oyunudur

Warfare Nations eğer strateji oyunlarını seviyorsanız size tavsiye edebileceğimiz bir savaş oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Warfare Nations bize Avrupa'nın kaderini belirleyen devasa bir savaşı yöneten bir komutan olma imkanı veriyor. Tarihin en kanlı savaşlarından biri olan bu savaşta hayatta kalabilmek için bize verilen kaynakları gerektiği gibi harcayarak ihtiyacımız olan birlikleri üretmeliyiz ve birliklerimizi bize akın akın saldıran düşmanları yok etmek için kullanarak adım adım düşman karargahına ilerlemeliyiz. Bu iş için bize birçok farklı birimi üretebilme imkanı veriliyor. Keskin nişancı, standart piyade ve sağlık ekiplerinin haricinde tankları ve zırhlı araçları idare edebiliyoruz, hava desteği çağırarak düşman üzerine bombalar yağdırabiliyoruz.

Warfare Nations oyunu çevrimiçi olarak diğer oyunculara karşı oynamamıza da izin veriyor. Oyunun bu özelliği oyunu daha heyecanlı yapıyor ve bize daha eğlenceli karşılaşmalar yapma imkanı veriyor. Warfare Nations görsel olarak Metal Slug tarzı klasik arcade oyunları hatırlatan retro bir yapıya sahip. Zengin bir içeriği online altyapı ile birleştiren Warfare Nations oyunculara eğlenceli bir seçenek sunuyor. 

Can Erdil Şentürk

Warfare Nations

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
52.4 MB DOSYA BOYUTU

Warfare Nations reto görünüme sahip bir savaş oyunudur

Warfare Nations içerisinde hem aksiyonu hem de stratejiyi birleştiren ve retro tarzdaki grafikleriyle öne çıkan bir savaş oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Warfare Nations'da Avrupa'da patlak veren büyük bir savaş konu alınıyor. Biz bu savaşta yer alan bir komutan olarak şanlı zafere veya mezara giden yolda birliklerimizi komuta ediyoruz ve insanlık tarihindeki en kanlı savaşlardan birinde hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Warfare Nations'da oyuna tarafımızı seçerek başlıyoruz. Oyunda karşı tarafı yenmek için bize verilen kaynakları doğru bir şekilde kullanarak gerekli birimleri üretmeli ve düşman üssüne göndermeliyiz. Giderek zorlaşan bir yapıya sahip olan oyunda piyadeler, keskin nişancılar, sağlık ekipleri ve bombacılar gibi askerleri üretebildiğimiz gibi tanklar gibi zırhlı araçları da üretebiliyoruz. Ayrıca düşman topraklarında kontrol noktaları oluşturabiliyoruz ve hava desteği çağırarak düşmanı bombalayabiliyoruz.

Warfare Nations görsellik olarak klasik atari oyunu Metal Slug'a benzer bir yapıya sahip. 2 boyutlu grafikler oyuna retro bir tat katıyor. Online olarak oynanabilen Warfare Nations zengin içeriğiyle denenmeyi hak eden bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • War of Nations

    Askeri bir imparatorluk kurup rakiplerinizin topraklarını işgal ettiğiniz War of Nations, kıran kırana geçen ve oynadıkça derinleşen bir savaş strateji oyunu.
  • Conflict of Nations: World War 3 APK

    Conflict of Nations: World War 3 APK, stratejik bir savaş oyunudur. Stratejilerin kullanıldığı oyun da çevrim içi savaşlar yapabilirsiniz.
  • Gang Nations

    Gang Nations kendi çetenize liderlik yaptığınız bir mobil strateji oyunudur
  • Dead Ahead: Zombie Warfare

    Dead Ahead: Zombie Warfare, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür aksiyon oyunudur.
  • Demise of Nations

    Demise of Nations, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen çok kapsamlı bir mobil strateji oyunudur.
  • Battle Nations

    Battle Nations, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ödüllü bir savaş ve strateji oyunudur.
  • Massive Warfare

    Massive Warfare çok oyunculu olarak oynanan bir mobil savaş oyunudur
  • Rugby Nations 16

    Rugby Nations 16, futbola benzemesine rağmen genel olarak daha farklı olan ve ülkemizde bulunmayan Rugby'yi oynayabileceğiniz eğlenceli bir Android oyunu.