WarFriends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

WarFriends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

WarFriends eğer tansiyonun yüksek olduğu savaşlara katılmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz TPS türünde bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan WarFriends'de online savaşlara katılarak dünyanın en güçlü askeri takımı olduğumuzu kanıtlamaya çalışıyoruz. Oyunda bir takım yaratırken arkadaşlarımızı bu takıma ekleyerek birlikte diğer oyuncular tarafından oluşturulan takımlara karşı savaşabiliyoruz. Ayrıca oyun bize teke tek duellolar yapma imkanı da veriyor.

WarFriends'de topyekün savaşa girmekteyiz. Savaşa başlarken piyadeleri, droneları, jetpack kullanan uçan askerleri savaş alanına taktiksel olarak yerleştirmekteyiz. Ayrıca savaşlar esnasında hava desteği, bombardıman ve helikopter desteği çağırma gibi yeteneklerimizi de kullanabiliyoruz.

WarFriends'i 3. şahıs bakış açısından oynarken siperler arkasında saklanarak ateş ediyor ve hareket ediyoruz. Düşmanlarımız bize yaklaşırken onları durdurmamız, bir yandan da düşman ateşinden korunmamız gerekiyor. Oyunun grafikleri oldukça kaliteli.

Can Erdil Şentürk

WarFriends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
272 MB DOSYA BOYUTU

WarFriends, kailteli görseller sunan online taktiksel aksiyon oyunu.

WarFriends, Tiny Troopers oyununda olduğu gibi minik askerlerden oluşan ordumuzu kurup savaştığımız aksiyon dozu yüksek bir iOS oyunu. Yüksek kalitede, detaylı tasarlanmış görselleri ve gaza getiren müzikleriyle kendisine çeken yapım hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunuyor.

Takımımızı kurup online savaşlara katıldığımız oyunda savaş alanında hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Sadece karadan savaşlar gerçekleşiyor ancak hem karşımızdaki düşmanlarla çarpışıyor, hem de hava saldırılarını engellemeye çalışıyoruz. Farklı noktalardan gelen düşman birliklerinden kaçmak gibi bir lüksümüz de yok. Etrafımızdaki nesneleri kullanarak kendimize siper yapmak, sürekli çatışmak durumundayız.

Üçüncü şahıs kamera açısından oynanan online savaş oyununda karakterimizi dokunuşlarla yönlendiriyor, sağ alt köşeden silah seçimi yapıyor, sol alt köşeden de ekibimizdeki askerleri ve özel silahlarımızı seçip yönlendiriyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!