Warhammer 40,000: Carnage

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Warhammer 40,000: Carnage aksiyon dolu bir Warhammer oyunudur

Warhammer 40,000: Carnage oyun severlere Warhammer 40000 dünyasında geçen bir hikaye sunan başarılı ilerlemeli bir aksiyon oyunudur.

Android 4.1 veya üst versiyonu işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Warhammer 40,000: Carnage'da Warhammer 40000 evreninde orklar karşısında tek başına kalmış bir uzay askerini yönetiyoruz ve elimizdeki Boltgun adlı silahla ve Chainsword adlı kenarları testere biçimindeki kılıcımızla önümüze çıkan orkları yok ederek hedefimize doğru ilerliyoruz. Oyunda düşmanlarımızı devre dışı bıraktıkça ve ilerledikçe seviye atlıyoruz ve kahramanımızı geliştirerek daha güçlü düşmanlarımızla baş edebiliyoruz.

Warhammer 40,000: Carnage'da kahramanımız için bize yüzlerce farklı silah ve zırh seçeneği sunuluyor. Sırf bu ekipmanları keşfetmek bile oyunu eğlenceli kılmakta. Oyun oynanış olarak hız ve aksiyonu birleştiriyor ve durmadan çatışmanızı mümkün kılıyor. Kaliteli grafiklerle donatılmış oyun Android cihazınızın limitlerini zorlamakta.

Eğer sürükleyici bir aksiyon oyunu arıyorsanız ve gelişmiş teknolojik özelliklerle donatılmış olmasını istiyorsanız Warhammer 40,000: Carnage size göre bir oyun olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Warhammer 40,000: Carnage

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Warhammer 40,000: Carnage gelişmiş grafikler ve bolca aksiyon sunan bir mobil oyundur

Warhammer 40,000: Carnage eğer Warhammer 40000 evreninde geçen fantastik bir maceraya adım atmak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone veya iPad'lerinizde oynayabileceğiniz Warhammer 40,000: Carnage oyun severlere durmak bilmeyen bir aksiyon sunuyor. Oyunda kahramanımız Boltgun adlı silah ve Chainsword adlı testereli kılıçla donatılmış bir uzay askeri. Düşmanlarımız ise kana susamış orklar. Bize verilen görev ise karşımıza çıkan ork ordularını yok ederek Mithra adlı gezegeni kurtarmak. Bu iş için silahlarımızı kuşanıyoruz ve sürekli yolumuzda ilerleyerek aralıksız olarak orklarla savaşıyoruz. Orkları yok ettikçe kazandığımız tecrübe puanlarıyla seviye atlıyoruz ve kahramanımızı daha güçlü hale getiriyoruz.

Warhammer 40,000: Carnage'da seviye atlama haricinde eşya yağmalama da büyük önem taşıyor. Oyunda birbirinden ilginç yüzlerce silah ve zırh seçeneği yer almakta. Sırf oyundaki eşyaları keşfedebilmek için bile oyunu uzun süre oynayabiliyorsunuz.

Warhammer 40,000: Carnage teknolojik olarak iOS cihazlarınızın sınırlarını zorluyor ve yüksek bir grafik kalitesi sunuyor. Grafiklerdeki başarı oynanışta da yakalanmakta. Hız ve aksiyonun temel öğeler olduğu oynanış oldukça eğlenceli bir oynanış sunmakta.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warhammer 40,000: Freeblade

    Warhammer 40,000: Freeblade mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir robot savaşı oyunudur
  • Warhammer 40,000: Space Wolf

    Warhammer 40,000: Space Wolf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Warhammer 40,000: Tacticus

    Başarılı serinin yeni oyunu Warhammer 40,000: Tacticus, Android platformunda lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Wrecky Road: Canyon Carnage

    Wrecky Road: Canyon Carnage mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Warhammer Age of Sigmar: Realm War

    Etkileyici grafikler, aksiyon yüklü savaşlar!
  • Carnage: Battle Arena

    Rakip oyuncuların araçlarını parçalamaya çalışacağız.
  • Warhammer Quest

    Senelerin masaüstü oyunu Warhammer Quest sonunda mobil cihazlardan da oynanabiliyor.
  • Warhammer: Chaos & Conquest

    Gerçek zamanlı strateji savaşları yapacağız.