Warhammer 40,000: Freeblade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
454 TOPLAM İNDİRME
560 MB DOSYA BOYUTU

Warhammer 40,000: Freeblade mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir robot savaşı oyunudur

Warhammer 40,000: Freeblade genellikle strateji oyunlarıyla tanıdığımız Warhammer evrenine farklı bir yaklaşım getiren bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunu olan Warhammer 40,000: Freeblade'de uzayın derinliklerinde geçen bilim kurguyu ve fantastik öğeleri birleştiren bir hikayeye tanık oluyoruz. Oyunda kaosa karşı mücadele eden genç bir kahramanın yerine geçiyoruz ve savaş robotumuza atlayarak düşman güçleriyle çarpışıyoruz. Düşman askerlerinin yanısıra tanklar ve düşman robotları gibi savaş araçları da bizi durdurmaya çalışıyor. Oyun boyunca bölümleri tamamlıyoruz ve senaryo boyunca ilerliyoruz, bölüm sonu canavarlarıyla çarpışarak özel ödüller kazanabiliyoruz.

Warhammer 40,000: Freeblade'de 170'ten fazla görev yer alıyor. Bu görevleri tamamladıkça savaş robotumuzu geliştirmemize ve güçlendirmemize imkan tanınmakta. Oyunun grafikleri mobil cihazlarda karşınıza çıkabilecek en başarılı grafikler arasında.

Warhammer 40,000: Freeblade'de kahramanımızın görünümünü tercihlerimize göre değiştirebiliyorsunuz ve oyun boyunca farklı silahlar kullanabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Warhammer 40,000: Freeblade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
269 TOPLAM İNDİRME
613 MB DOSYA BOYUTU

Warhammer 40,000: Freeblade yüksek kaliteli grafiklere sahip olan bir mobil savaş oyunudur

Warhammer 40,000: Freeblade oyunculara Warhammer evreninde geçen aksiyon dolu bir maceraya katılma imkanı veren bir mobil savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunu olan Warhammer 40,000: Freeblade'de oyunculara dev savaş robotlarını kullanabilme ve aksiyonun içerisinde dalabilme imkanı verilmekte. Uzayın derinliklerinde geçen bir hikayeye sahip olan Warhammer 40,000: Freeblade'de kaosa karşı savaşan bir kahramanı yönetiyoruz ve savaş robotumuzla düşman askerlerine, tanklarına ve diğer savaş robotlarına karşı mücadele ediyoruz. Serüvenimiz boyunca savaş robotumuzu geliştirerek görünümünü kişiselleştirebilmemiz de mümkün.

40'tan fazla tek kişilik göreve yer veren Warhammer 40,000: Freeblade'de farklı silah seçeneklerini kullanabilmekteyiz. Oyunun grafiklerinin Warhammer 40,000: Freeblade'in en güçlü yönü olduğunu söyleyebiliriz. Patlama efektleri, karakter modellemeleri ve çevresel grafikler göze oldukça hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warhammer 40,000: Carnage

    Warhammer 40,000: Carnage aksiyon dolu bir Warhammer oyunudur
  • Warhammer 40,000: Space Wolf

    Warhammer 40,000: Space Wolf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Warhammer 40,000: Tacticus

    Başarılı serinin yeni oyunu Warhammer 40,000: Tacticus, Android platformunda lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Warhammer Age of Sigmar: Realm War

    Etkileyici grafikler, aksiyon yüklü savaşlar!
  • Warhammer Quest

    Senelerin masaüstü oyunu Warhammer Quest sonunda mobil cihazlardan da oynanabiliyor.
  • Warhammer: Chaos & Conquest

    Gerçek zamanlı strateji savaşları yapacağız.
  • Warhammer AoS Champions

    Birbirinden özel savaşçı kartlarından dev bir koleksiyon oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!