Warhammer Age of Sigmar: Realm War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Etkileyici grafikler, aksiyon yüklü savaşlar!

Warhammer Age of Sigmar: Realm War, grafikleriyle yeni nesil mobil oyun olduğunu gösteren, MOBA türünü sevenlere şiddetle tavsiye edeceğim bir yapım. Kahramanlar, generaller ve büyücülerden oluşan güçlü bir ordu kurup dünyanın dört bir yanından oyuncularla savaşıyorsunuz. Aksiyon yüklü teke tek savaşlarda kartları oyun alanına sürerek savaşa yön veriyorsunuz.

Kart toplamalı, birebir (PvP) arena dövüşleri içeren fantastik mobil oyunları seviyorsanız Warhammer AoS: Realm War’u kesinlikle oynamalısınız. Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan oyunda eli güçlü olan savaşları kazanıyor. Yeşil yaratıklar, iskeletler, hayaletler, barbarlar, büyücüler, şövalyeler, suikastçılar ve daha nice görünümleriyle dikkatinizi çekecek karakter kartı var. Sınıflara ayrılan, güçlendirilebilir kartlar arasından seçiminizi dikkatlice yapıp online maçlara çıkıyorsunuz. Kartların gücü kadar sizin strateji gücünüz de önemli. Savaş esnasında karakterler üzerinde tam kontrole sahip değilsiniz. Bu yüzden arenaya çıkmadan yapacağınız seçimler kadar savaş sırasında yapacağınız dokunuşlar da önem arz ediyor. Rakiplerinizi yendikçe sıralamada yükseliyorsunuz elbette ancak yeni kart ve savaş arenalarının da kilidini açmış oluyorsunuz. PvP savaşların yanı sıra  görevler de bulunuyor. Görevleri tamamlayarak hazineleri topluyor, sürpriz içerikli yıldızlarla gelişiminizi sürdürüyorsunuz.

Erkan Calp

Warhammer Age of Sigmar: Realm War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

MOBA ve PvP kart savaşının eşsiz kombinasyonu

Warhammer Age of Sigmar: Realm War, artırılmış gerçeklik desteği de sunan fantastik strateji oyunu. MOBA ve PVP kart savaşını harmanlayan yapım, grafikleri ve animasyonlarıyla görsel şölen yaşatıyor. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yapım, son dönemde çıkan en iyi kart savaş oyunlarından biri.

iPhone ve iPad’de oynanabilir online kart savaş - strateji oyunları arasından grafikleri, oynanışıyla öne çıkıyor Warhammer AoS: Realm War. Birbirinden güçlü kahramanlar, birbirinden çirkin yaratıklar, birbirinden kudretli generalleri bir araya getiren oyunda dünya genelinde oyunculara karşı savaş arenalarında mücadele etmenin keyfini sürüyor, görevleri tamamlayarak gizli içeriklere sahip oluyorsunuz. Kahramanlar kart formunda lakin savaş sırasında canlanıyorlar ve büyüleyici bir savaş atmosferi yaratılıyor. Kritik zamanlarda dokunuşlar yaparak savaşa yön veriyorsunuz. Rakibinizi yenerseniz sıralamada yükselmekle kalmıyor, yeni karakter kartlarına ve savaş arenalarına erişim sağlıyorsunuz. Bu arada oyunda Türkçe dil desteği mevcut.

Warhammer Age of Sigmar: Realm War Özellikleri:

  • Gerçek zamanlı savaşlarda dövüşün.
  • Ordunuzu kurun.
  • Tüm gücü açığa çıkarın.
  • Kudretli generalleri yönetin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Game of War - Fire Age

    MMO Strateji oyunlarının izinden giden Game of War - Fire Age, detaylı yapısı ve uluslararası oyun arkadaşlarına uygun dil çevirileriyle dikkat çekiyor.
  • Empire War: Age of Heroes

    Empire War: Age of Heroes, kendi krallığınızı kurarak savaşlara katılacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android savaş oyunu.
  • Kings of the Realm

    Kings of the Realm ücretsiz olarak sunulan keyifli bir strateji oyunudur.
  • Age of Dynasties: Medieval War

    Güçsüz bir krallığın başına geçin ve Orta Çağ'da ülke nasıl yönetilir kanıtlayın.
  • Age of War

    Age of War ücretsiz olarak oynayabileceğimiz keyifli bir savaş oyunudur.