Warhammer: Chaos & Conquest

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı strateji savaşları yapacağız.

Mobil strateji oyunları arasında yer alan ve kusursuz grafikler ile oyunculara sunulan Warhammer: Chaos & Conquest tamamen ücretsiz olarak oynanıyor. Eski dünyaya giriş yapacağımız oyunda gerçek zamanlı savaşlara katılacağız. Kendi kalemizi ve imparatorluğumuzu kurarak diğer imparatorluklara karşı savaşacağımız oyunda zengin bir içerik ile karşılaşacağız.

20’den fazla kaos savaşçısının yer aldığı yapımda oyuncular kusursuz grafik açıları eşliğinde birbirinden zorlu savaşlara dahil olacaklar. Kaos tapınağı, zindanlar, kale surları, gözetleme kuleleri gibi yapılar inşa edebileceğimiz oyunda dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız. İttifaklarda kurabileceğimiz oyunda arkadaşlar edinebilecek, ortak kararlar alabilecek ve düşman karşısında ölümüne mücadele edebileceğiz.

Günlük görevler ile sürpriz ödüller kazanabileceğimiz mobil strateji oyununda gelecek olan güncellemeler daha geniş bir içeriğe sahip olmamızı sağlayacak. Warhammer: Chaos & Conquest iki farklı mobil platformda oynanan ücretsiz bir mobil strateji oyunudur.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Warhammer: Chaos & Conquest

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
250 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı strateji savaşları yapacağız.

Tilting Point imzası ile geliştirilen ve iki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulan Warhammer: Chaos & Conquest bir strateji oyunudur.

Çarpıcı grafiklere sahip olan ve zengin içeriği ile oyuncuları gerçek zamanlı strateji dünyasına götürecek olan yapım şu sıralar kitlesini artırmaya devam ediyor. Oyun içerisinde kendi imparatorluğumuzu kurmaya çalışacak ve gerçek zamanlı olarak dünyanın çeşitli yerlerindeki oyunculara karşı savaşacağız.

Birbirinden farklı sınıfların yer aldığı yapımda oyuncular gözcü kulesi, kale, tapınak gibi yapılar da inşa edebilecek ve eski dünyaya giriş yaparak savaşacaklar. İmparatorluğumuz için kararlar alacağımız oyunda dileyen oyuncular ittifaklar da kurabilecek ve düşman karşısında ortak karar alabilecekler.

Tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda yayınlanan Warhammer: Chaos & Conquest gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RIVAL: Crimson x Chaos

    Mobil cihazınızda RIVAL: Crimson x Chaos ile alışılmışın dışında bir strateji deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Blade of Chaos

    Blade of Chaos ile gerçek zamanlı bir savaş dünyasına adım atacaksınız.
  • Warhammer 40,000: Tacticus

    Başarılı serinin yeni oyunu Warhammer 40,000: Tacticus, Android platformunda lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Chaos Lords Tactical

    PvE ve PvP savaşlarına katılacağız.
  • Warhammer AoS Champions

    Birbirinden özel savaşçı kartlarından dev bir koleksiyon oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Aeon Wars: Galactic Conquest

    Uzayda size ihanet edenin cezasını kesin.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.