Warlords RTS: Strategy Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,065 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Warlords RTS: Strategy Game, düşmanlarınızı yok etmeye çalışacağınız ücretsiz ve gerçek zamanlı bir Android strateji oyunudur.

Warlords RTS: Strategy Game, strateji oyunlarınızı seviyorsanız tam size göre ücretsiz bir Android strateji oyunudur. Android dışında iOS kullanıcılarının ücretsiz olarak oynabileceği gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri olarak saatlerce keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor. Oynamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek olmayan oyunda, uygulama içi mağazadan belirli bir ücret karşılığında özel eşya ve özellikler satın alabilirsiniz. Fakat bu eşya ve özellikler daha çok oyunu zor seviyelerde oynamak isteyenlere yöneliktir.

Oyunda ordunuzu geliştirerek güçlendirmeli ve liderlik yapmalısınız. Ordunuzun sahip olduğu kuvveti arttırmak için ise büyülü eşyalar ihtiacınız var. Ordunuzun yeterli güce ulaştığına inandığınızda rakiplerinizle savaşarak onları yok edebilirsiniz. Fakat düşmanlarınızın sahip olduğu ölümcül canavarlar aklınızın bir köşesinde dursun. Çünkü bu canavarları yenmek sandığınız kadar kolay değil. Bu canavarları yenebilmek için ordunuzdaki asker ve üniteleri geliştirmelisiniz. Bu yüzden sahip olduğunuz üniteleri doğru bir şekilde kullanarak onlardan maksimum fayda sağlamalısınız.

Özellikler:

  • Ölümcül silahlar ile donatılmış güçlü bir ordu kurma
  • Ünitelerinizi ve büyücülerinizi geliştirme
  • Düşman canavarları ile savaşarak onları yok etme
  • Hazineler bulma ve büyülü eşyalar kullanma

Android telefon ve tabletlerinizden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

Warlords RTS: Strategy Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
199 TOPLAM İNDİRME
75.3 MB DOSYA BOYUTU

Warlords RTS: Strategy Game, Android ve iOS kullanıcıları tarafından oynanabilen oldukça güzel ve eğlenceli bir strateji oyunudur.

Warlords RTS: Strategy Game, hem Android hemde iOS platformları için geliştirilen ücretsiz bir strateji oyunudur. Sizi Aldfarne adında fantastik bir dünyaya davet eden oyunu oynarken oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Oyunda yapmanız gereken ordunuzu ve savaş liderinizi güçlendirmek. Bunu yapabilmek için büyülü eşyalara ihtiyacınız var. Ordunuzu yöneten bir lider olarak, ordunuzu doğru bir şekilde yöneterek zaferler kazanmalısınız. Farklı zorluk seviyelerinde oynayacağınız oyunda, yeteneklerinize güveniyorsanız daha zor seviyelerde oynayabilirsiniz.

Ölümcül canavarlarla karşılaşacağınızdan dolayı ordunuzu iyi eğitmeli ve silahlandırmalısınız. Ordunuzda bulunan tüm askerler ve ünitelerin farklı yetenekleri bulunuyor. Bu yüzden tercihlerinizi iyi yapmalı ve sahip olduğunuz yetenekleri iyi doğru olarak kullanmalısınız.

Oyun ücretsiz olmasına rağmen, uygulama içerisinden oynamak için gerekli olmayan eşyalar ve özellikler satın alabiliyorsunuz. Fakat oyunu zor seviyelerde oynamak istiyorsanız bu eşya ve özellikler size oldukça yardımcı olacaktır. Genel olarak oldukça harika bir oyun olan Warlords RTS, strateji oyunlarını sevenler için iyi bir alternatif. Strateji oyunlarını seviyorsanız Warlords RTS oyununu iPhone ve iPad'leriniz ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vikings - Age of Warlords

    Vikings - Age of Warlords mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Dragon Warlords

    Dragon Warlords içerisinde bolca aksiyon bulabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Vimala: Defense Warlords

    Vimala: Defense Warlords, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir sıra tabanlı rpg oyunu.
  • VIRUS: Turn-Based Strategy

    VIRUS: Turn-Based Strategy Android oyununda şeker savaşına giriyorsunuz.
  • Rounded Strategy

    Rounded Strategy Android cihazlar için geliştirilmiş sıra tabanlı bir strateji oyunu olarak rakiplerinden bağımsız bir tavır sergileyerek tamamen strateji üzerine yoğunlaşıyor.
  • Medieval Wars: Strategy & Tactics

    Medieval Wars: Strategy & Tactics, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ortaçağ temalı bir Android oyunudur.
  • Age of Strategy

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz oynayabileceğiniz strateji oyunudur.
  • Sandbox: Strategy & Tactics

    İkinci dünya savaşını tekrar yaşatmak ister misiniz?