Water Pipes

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Farklı şekillerdeki su borularını birbirinde bağlayarak doğru bir su hattı oluşturmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Farklı şekle sahip onlarca su borusundan yararlanarak suyun akışını sağlayan bir su hattı yapmak için mücadele edeceğiniz Water Pipes, mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

Oyunda birbirinden zor yüzlerce seviye yer almaktadır. Her seviyede farklı uzunluğa ve şekle sahip onlarca su borusu bulunmaktadır. Su borularının yerlerini değiştirerek suyun sorunsuz bir şekilde akabileceğiniz bir su hattı yapmalısınız. Boruları bağlantı noktalarından birbirlerine birleştirerek doğru hattı oluşturmalı ve suyun boruların içinden akıp musluğa ulaşmasını sağlamalısınız.

Sürükleyici bölümleri ve zihin geliştirici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı şekillerdeki su borularını birbirine bağlayarak su deposundan akan suyun musluğa ulaşmasını sağlamak ve bulmacayı tamamlayarak puan kazanmaktır. Bulmacaları başarıyla çözerek seviye atlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Water Pipes, 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve gün geçtikçe daha fazla oyuncunun ilgisini çeken ücretsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Water Pipes

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
180.1 MB DOSYA BOYUTU

Farklı şekillerdeki su borularını birbirinde bağlayarak doğru bir su hattı oluşturmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Water Pipes, zihin geliştirici ve eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Basit kurallardan oluşan keyif verici bulmacaları çözmek için yapmanız gereken, su deposu ve musluk arasında yer alan onlarca farklı su borusunu uygun bir şekilde birleştirmek ve suyun depodan musluğa bağlantısını sağlamaktır. Her bir boru farklı şekle ve uzunluğa sahiptir. Boruları akıllıca birleştirerek hiçbir borunun ucunu açıkta bırakmamalı ve suyun takılmadan musluğa ulaşmasını sağlamalısınız. Boruları farklı kombinasyonlar uygulayarak birbirinde bağlayabilir ve depodan gelen suyun musluktan akmasını sağlayabilirsiniz.

Oyunda birbirinden zor yüzlerce bulmaca bulunmaktadır. Her bulmacada farklı şekillere sahip birçok boru yer almaktadır. Akıllı hamleler yaparak boruları uygun bir şekilde birleştirmeli ve puan toplayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde bulunan ve ücretsiz olarak oyunculara hizmet veren Water Pipes, zeka geliştirici ve sürükleyici bulmacaları ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Water Me Please

    Suyun çiçeklere ulaşmasını sağlayacağız.
  • Flow Water Fountain 3D Puzzle

    300 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Ball Pipes

    Eğlenceli ve zevkli bir bulmaca
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.