Wayward Souls

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
485 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Wayward Souls, 16-bit dönemi grafikleri mükemmel bir aksiyon RPG ile buluşturan mobil bir oyundur.

Mobil ortamda Dark Souls gibi bir oyun oynamak isteyenlere müjde. Wayward Souls, oyunseverlere aynı oyun tarzını sunuyor. Buna ek olarak oyunun genel tasarımı daha çok 90'lı yılların 16-bit'lik konsol oyunlarını çağırıştıran grafiklere ve oynanış tarzına sahip. Action RPG olarak kategorize edebileceğimiz bu oyunda yarı izometrik bir haritada görevlerinizi tamamlayabilmekten ziyade hayatta kalmak için mücadele ediyorsunuz. iOS için çoktan büyük yankılar toplayan ve geniş kitlelerce beğenilen Wayward Souls, Android için de şansını denemeye hazır.

Seçebileceğiniz farklı sınıflarla birlikte rakipleriniz karşısında ayakta kalabilmenizi sağlayan farklı yetenekleriniz de mevcut. Buna ek olarak zırhlar ve silahlar da büyük önem taşıyor. Ama Wayward Souls'u önemli kılan asıl şey harikulade olan kontroller. Mobil cihazdan oynarken hep "acaba" dedirten tüm negatif düşüncelerden kendinizi arındırın. Bu oyunda kontroller ile oyun tasarımı mükemmel bir kombinasyonda buluşmuşlar. Sıra dışı senaryosu ve itinalı bir oyun disiplini isteyen bu oyun parasını son kuruşuna kadar hakkediyor.

Alper Çetiner

Wayward Souls

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
284 TOPLAM İNDİRME
38.7 MB DOSYA BOYUTU

Wayward Souls, 16-bit dönemi grafikleri mükemmel bir aksiyon RPG ile buluşturan mobil bir oyundur.

Dark Souls kadar zor ve bağımlılık yapan mobil bir oyununuz olsun istemez misiniz? Bu durumda Wayward Souls'a göz atmananızda ciddi ciddi fayda var. Yine Action RPG tazında olan bu oyun izmoetrik görüntüsüyle hack and slash unsurlarını iyi başarırken 16-bit konsol grafiklerini kullanarak 90'lı yılların oyunseverlerine de göz kırpıyor. Kompleks bir hikaye örgüsünün içinde bulunduğunuz oyunda hayatta kalmak için fazlaca azmetmeniz gerekiyor. Wayward Souls, gerçekten de hardcore gamer denilen kitle için yaratılmış bir oyun.

Seçiminize sunulan farklı sınıflar var ve bunlarla seviye atladıkça edineceğiniz farklı yetenekler sizin oyunda rakiplere karşı belli bir taktik ve üstünlük kurmanızı sağlıyor. Artı, silahlar ve zırhlar da bu işin içinde büyük bir rol oynuyorlar. Yine de Wayward Souls'u harika yapan şeyin ne olduğunu sorsalar size kontolleri cevap olarak gösterirdim. Mobil bir cihazdan hiç beklenmeyecek kadar iyi kontroller ile buna uyumlu bir oyun tasarımı harika bir sinerji yaratmış. Sıra dışı bir oyun senaryosu arıyorsanız ve çok zor oyunlar ilginizi çekiyorsa Wayward Souls oynamak size şart.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SOULS APK

    Güzel grafiklerle karşımıza çıkan SOULS APK, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji kart oyunudur.
  • Chromatic Souls

    Chromatic Souls, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gelişmiş ve kalitlei bir Android rol yapma oyunu.
  • Battle Souls

    Esrarengiz olayları araştırarak aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • AIIA - Dragon Ark

    Fantastik ARPG oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • ChronoBlade

    Arcade dövüş, aksiyon RPG türlerine birleştiren harika bir Android oyunu
  • True Fear: Forsaken Souls I

    Sır perdelerini aralamaya çalışacağız.
  • Magic Rampage APK

    Magic Rampage APK Android oyunu aksiyon, rpg, platform türlerini bir araya getiriyor.