Weather Status

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME

iPhone için en iyi hava durumu uygulamalarından biri.

Weather Status, iPhone’un kendi hava durumu uygulamasından memnun değilseniz tavsiye edeceğim alternatiflerin başında geliyor.

Ani hava değişikliklerinde bildirim vermesi, bildirim zamanını kullanıcıya bırakması, 10 günlük hava durumu tahmini yapması, yağışlı bölgeleri haritada göstermesi ve reklamsız olmasıyla beğenimi kazanan hava durumu uygulaması Weather Status, sadece iPhone’da kullanılabiliyor. Kullanmaya başladığınızda anda konumunuzu bularak hava durumunu gösteriyor. İlerleyen saat ve günlerdeki hava durumunu gösteriyor. Hava durumu widget’ı sayesinde mevcut konumunuzun anlık hava durumunu, sıcaklık değerini ve gün içindeki saat saat tahminleri uygulamaya girmeden, Bildirim Merkezi’nden görebiliyorsunuz.

Gün boyu ve yarın için hava durumu bildirimlerini sabah ve akşam için belirlediğiniz saatte gösteren uygulamanın tek kötü yanı; can alıcı özellikleri premium kullanıcılara sunması. Ücretsiz sürümü kullanırsanız 10 günlük değil 5 günlük hava durumu tahminlerini öğrenebiliyor, hava durumu değişikliklerinde alarm bildirimleri alamıyor ve reklamlarla karşılaşıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yahoo! Weather

    iPhone, iPod Touch ve iPad için Yahoo! Hava Durumu uygulaması, hava durumu tahminleriyle Flickr fotoğraflarını birleştirerek anlık hava durumu görüntülerini iOS cihazınıza getiriyor.
  • Weather ...WOW!

    Weather ...WOW! iPhone ve iPad'iniz için eksiksiz ve doğru hava durumunu raporlarlayan, dünyanın her şehrini aratabileceğiniz küresel bir hava durumu uygulaması.
  • Weather Nerd

    Weather Nerd, hava durumu ve tahminlerini detaylı olarak öğrenebileceğiniz ücretli fakat çok şı kbir tasarıma sahip olan iPhone ve iPad uygulaması.
  • Weather Underground

    Weather Underground, iPhone ve iPad sahibi mobil kullanıcıların detaylı ve doğru hava durumu tahminleri öğrenmesini sağlayan ücretsiz bir iOS uygulaması.
  • AirVisual

    AirVisual uygulamasında, gerçek zamanlı hava durumu ve hava kirliliği verilerine ulaşabilirsiniz.
  • Weather+

    Weather+, oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan ve kararlı bir şekilde çalışan bir hava durumu uygulamasıdır.
  • Authentic Weather

    Authentic Weather kullanıcılara ilginç bir hava durumu takip deneyimi sunuyor.
  • Effing Weather

    Effing Weather tamamen ücretsiz olarak sunulan ve mizahi yönüyle dikkat çeken bir hava durumu uygulamasıdır.