Weeny Free Duplicate Finder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
579 TOPLAM İNDİRME
2.37 MB DOSYA BOYUTU

Weeny Free Duplicate Finder bilgisayarınızdaki eş dosyaları taramak ve gereksiz olanları silmek için tasarlanmış yardımcı bir yazılımdır.

Weeny Free Duplicate Finder bilgisayarınızda bulunan eş dosyaları kolayca bulmak ve kaldırmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış kullanışlı ve güvenilir bir yazılımdır.

Uygulama istediğiniz sürücüler üzerinde derin bir tarama işlemi gerçekleştirir ve fotoğraf, müzik, video, word belgeleri, metin dosyaları ve benzer daha birçok veri dahil olmak üzere tüm çift dosyaları bulur ve sonrasında silme, taşıma, kopyalama gibi işlemler için listeler.

Ayrıca tarama işlemi sonrasında hangi dosya türlerinden kaçar adet eş dosya olduğuyla ilgili istatistiksel veriler görsel olarak kullanıcılara gösterilmektedir. Tarama sonuçlarını gördüğünüz zaman şaşırabilirsiniz çünkü program diğer birçok programa göre çok daha derinlemesine bir tarama yapmaktadır ve neredeyse tüm eş dosyaları eksiksiz bir şekilde listeler.

Bilgisayarınızda yer alan eş dosyaları bulmak ve gereksiz olanları kaldırarak sabit diskleriniz üzerinde ekstradan yer açmak istiyorsanız Weeny Free Duplicate Finder'ı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wise Duplicate Finder

    Wise Duplicate Finder, Windows tabanlı bilgisayarlar için aynı dosyaları bulma ve silme programı.
  • Easy Duplicate Finder

    Easy Duplicate Finder, sabit diskiniz üzerinde yer alan eş dosyaları bulabileceğiniz ve silebileceğiniz güvenilir bir programdır.
  • Exact Duplicate Finder

    Bilgisayarların disklerinde bulunan birbirinin kopyası dosyaları bularak temizleyebilen ücretsiz bir dosya yöneticisi.
  • Duplicate File Finder

    Sisteminizde tekrarlanan dosyaları kolayca bulmanıza ve temizlemenize yardımcı olan ücretsiz bir araç.
  • Weeny Free File Cutter

    Weeny Free File Cutter dosyaları bölmek, birleştirmek ve MD5 dosya kontrollerini yapmak için geliştirilmiş başarılı bir programdır.
  • Auslogics Duplicate File Finder

    Bilgisayarınızdaki aynı dosyaları isim, içerik veya başka kriterlere göre bulup bu dosyaların kapladığı gereksiz alanı temizleyebileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Duplicate Remover Free

    Duplicate Remover Free bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları bulup silmenize yardımcı olan bir programdır
  • Free Duplicates Finder

    Free Duplicates Finder ile bilgisayarınızda bulunan eş dosyaları bulabilir ve gereksiz olanları silebilirsiniz.