Werewolf Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Werewolf Tycoon, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz edinip oynayabileceği bir simülasyon oyunu.

Werewolf Tycoon, adından da anlayacağınız üzere bir kurtadam oyunu. Simülasyon oyunu kategorisinde yer alan bu oyunda bir kurtadam olup, sokaktaki insanları yemeniz gerekiyor. Fakat siz insanları yerken sizi görenlerin sayısı arttıkça yakalanma riskiniz de aynı oranda artmaya başlıyor ve bu sayıyı kontrol edemezseniz oyun sona eriyor. Bu nedenle sizi farkeden kişileri de yiyerek oyunu devam etmelisiniz.

Oldukça hoş grafiklere sahip olan oyunda arkaplanda kocaman bir ay bulunuyor ve siz de bu tema üzerinde insanları yemeye çalışıyorsunuz. Farklı gecelerde dışarı çıkarak insanları yemeye çalışacağınız oyunu oynarken oldukça keyif alabilirsiniz. Nedeni ise gizlice insanlara yaklaşıp onları yemek. Heyecanlı bir oyun yapısına sahip olan Werewolf Tycoon'un iOS versiyonu da çok yakında ücretsiz olarak sunulacak.

Bu tür gerilim ve aksiyon oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Werewolf Tycoon'u mutlaka indirip oynamanızı tavsiye ederim. Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

Werewolf Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
13.8 MB DOSYA BOYUTU

Gece vakti parkta dolaşanları yediğiniz Werewolf Tycoon isimli bu oyun korku unsurlarıyla eğlendirmeyi başarıyor.

Rollercoaster Tycoon oyununa bir atıfta mı bulunmuş bilinmez ama Werewolf Tycoon oynarken de bir parktasınız. Fakat ortada ciddi bir fark var. Bu park üzerinde kaydırak veya oyuncak inşa etmek yerine geceleri çalı arkasında saklanarak gelen geçen insanları midenize indirmeniz gerekiyor.

Kurtadam dediğimiz zaman "ben bu gecelerin adamıyım" tarzı bir özgüvenle atılmamak da lazım. Tamam güçlü bir karakteriniz var ama yine de temkinli olmanız lazım. Paparazi fotoğraflarına mümkün oldukça yakalanmadan çalışlara geri dönmelisiniz. Aksi takdirde gazetecilerin flaşlarıyla başlayan maceraya kısa sürede ateş eden askerle de geliyor. İşler daha da çirkinleşirse uzaylıların saldırısına uğruyorsunuz.

Tamamen ücretsiz olan bu oyun uygulama içi satın alma da talep etmiyor. Dolayısıyla eğlencelik bir oyun arıyorsanız Werewolf Tycoon vakit öldürmenize yardımcı olacağı gibi belinizi de kırmayacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Werewolf Online

    Werewolf Online Android, 16 kişiye kadar oyunculu online rpg oyunu.
  • Idle Miner Tycoon APK

    Idle Miner Tycoon APK Android oyunda kendi maden şirketinizi kurup yönetiyorsunuz. Madencilik oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Rocket Valley Tycoon

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Hero Factory: Idle Tycoon

    Zorlu düşmanlara karşı fabrikanızdan asker yetiştirin.
  • Idle Office Tycoon APK

    Idle Office Tycoon APK, eğlenceli bir gayrimenkul oyunudur. Kendi şirketinizi büyütebileceğiniz oyunda zengin olabilirsiniz.
  • Ace Car Tycoon

    Arabayı al, tamir et ve sat daha fazla kazan galerini büyüt. Ace Car Tycoon ile her zaman kendini geliştir. 
  • Smartphone Tycoon 2 APK

    Smartphone Tycoon 2 APK, telefon yapma oyunu olarak geçiyor. Kendi şirketinizi kurup akıllı telefonlar tasarlıyor, pazar lideri olmak için çalışıyorsunuz.
  • Game Dev Tycoon APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Game Dev Tycoon APK'da, kendi oyun şirketinizi kurun ve oyun piyasasında isminizi en üstlere taşıyın!