WGT Golf Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Geçekçi bir golf simülasyonu arayanlara mobil platformlarda bulabilecekleri en iyi örneklerden biri ücretsiz WGT Golf Mobile.

Golf oyunları ta Game Boy zamanlarından beri mobil platformlarda keyifle oynanan ve sevilen bir türdür. Mobil oyun sektöründe de birçok minigolf denemesinden sonra işi profesyonel seviyeye yükselten oyun serilerinden birinin çalışmasıyla tanışın. WGT Golf Mobile, Android cihazınızdan gerçeğe oldukça yakın bir golf deneyimi sunan geniş kapsamlı bir spor simülasyonu.

3 boyutlu grafiklerle sınırlı kalmayan oyun Chambers Bay, Bandon Dunes, Pebble Beach ve St. Andrews gibi gerçek parkurlarda oynamanızı sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü fotoğrafları arka plan olarak kullanan oyun size parkurun gerçeğe yakın izlenimini aktarmak konusunda oldukça başarılı. Dünyaca ünlü David Leadbetter eşliğinde golf oynadığınız oyunda profesyonel tüyolar alıyorsunuz. Dolayısıyla zemin ve rüzgarın karakteristiklerine golf oynamanın inceliklerini kaliteli yorumlarla öğreniyorsunuz.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve oynayabileceğiniz bu oyun ek golf pistleri ve teçhizat için size uygulama içi satın alma seçenekleri de sunuyor ama tam paketi satın almak biraz pahalıya mal olabilir. Gerçekçi golf deneyimi sunan bir oyun size cazip bir teklif gibi geldiyse bu oyunu kaçırmamanızı öneririz.

Alper Çetiner

WGT Golf Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
81.7 MB DOSYA BOYUTU

Geçekçi bir golf simülasyonu arayanlara mobil platformlarda bulabilecekleri en iyi örneklerden biri ücretsiz WGT Golf Mobile.

Game Boy zamanlarından beri sevilen bir oyun türü olan golf, herkesin yanında taşırken tutkuyla oynadığı bir furya yaratmayı başarmıştı. Günümüz mobil teknolojisi birçok minigolf denemesinden sonra gerçekçi bir spor simülasyonu deneyimini aktarma eşiğine ulaştı. WGT Golf Mobile isimli bu oyun tam da bu bağlamda iOS için çıkmış en kapsamlı golf oyunlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Sadece 3 boyutlu grafiklerle gerçekçiliğin olmayacağını fark eden yapımcılar iPhone ve iPad üzerinden simülasyon teşkil edecek önemli detayları oyuna entegre ediyor. Chambers Bay, Bandon Dunes, Pebble Beach ve St. Andrews gibi gerçek parkurlarda golf öğrenitken arka plan görselleri yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla oluşturulmuş. Pöylece kendinisi gerçek bir ortamda hissettiğiniz bir panorama içinde yer alıyorsunuz. Öte yandan popüler golf hocası David Leadbetter size zemin ve rüzgar şartlarına göre profesyonel tavsiyeler sunuyor. Yeni başlayanlar için bu harika bir yol gösterici oluyor.

Güzel haber, oyunun tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor ve oynanabiliyor olması. Ancak destek, ek malzeme ve yeni parkurlar için uygulama içi satın alma seçeneklere ön plana çıkıyor ve bunlar oldukça pahalı fiyatlara satılıyor. Gerçekçi golf deneyimi vaadeden bir mobil oyun arıyorsanız bu seçeneğe göz atmanıza değecektir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WGT Golf Game

    En popüler ücretsiz golf oyununu oynayın.
  • Golf Mobile

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir golf oyunudur.
  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Mini Golf MatchUp

    Mini Golf MatchUp arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir golf oyunudur
  • Golf Challenge

    Golf Challenge - World Tour: Heyecanlı golf düelloları
  • Let's Golf! 3

    Android Let's Golf! 3 oyunuyla doğayla iç içe golf deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Pixel Golf 3D

    Pixel Golf 3D, Android cihazınız üzerinden golf oynayabileceğiniz oldukça başarılı bir spor oyunudur.
  • Golf Battle

    Dünyanın dört bir yanından oyuncularla golf oynayın.