What's My IQ?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Her yaştan oyunsevere hitap eden bu zorlu bulmaca oyununda birbirinden farklı tasarıma sahip ilginç soruları çözmeye çalışıyoruz.

Özellikle bulmaca oyunları sevenlerin oynamaktan büyük keyif alacağını düşündüğüm What's My IQ?'da birbirinden zor ve yaratıcı bulmacalar bulacaksınız. Oyunun en ilgi çekici yanlarından biri IQ seviyesini ölçmek için tasarlanmış sıkıcı testlerin aksine epey eğlenceli ve ilginç sorulara yer veriyor olması. Elbette bu oyunda yer alan bulmacaları çözüp elde edeceğiniz IQ sonucunun gerçek seviyeyle pek ilgisi yok. Çünkü bu oyun daha çok eğlence üzerine kurulmuş.

Oyunda yer alan 50 bulmaca kolaydan başlayıp zora doğru ilerlemekte. Zorlandığınız kısımlarda ipuçlarından faydalanabilirsiniz fakat unutmayın ki sınırlı sayıda ipucunuz var. Oyunun en ilginç yanlarından biri de Facebook desteği sunması. Bu fonksiyonu kullanarak oyunda elde ettiğiniz puanları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve kendi aranızda ufak çapta yarışmalar düzenleyebilirsiniz.

What's My IQ? tüm yaştan oyunsevelere hitap ediyor. Son derece basit bir yapıya sahip olmasına rağmen bağımlılık yaratan karaktere sahip olan bu oyunda epey keyif alacağınıza inanıyorum. What's My IQ?'yu ücretsiz olarak indirin ve hemen oynamaya başlayın!

Emircan Erdoğan

What's My IQ?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
28.5 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden ilginç ve bir o kadar da zorlayıcı testlerin yer aldığı bu oyundaki amaç, sorulara en kısa süre içerisinde hatasız bir şekilde çözüm üretmek.

What's My IQ?, adından da anlaşılacağı üzere bir bulmaca oyunudur ve oyunseverlere zeka seviyelerini test etmek için eğlenceli bir deneyim vaat etmektedir. Elbette bu oyun tamamen eğlenmek ve keyif almak için geliştirilmiştir. Başka bir deyişle bu oyundan elde edilen zeka puanlarının gerçekle doğrudan bir ilgisi yoktur.

Oyunda temel olarak birbirinden zor ve yaratıcı bir şekilde tasarlanmış bulmacalar yer almaktadır. Amaç ise bunları belirli süreler içerisinde çözmek ve en yüksek puanı elde etmek. Oyunun en keyifli yanlarından biri de Facebook desteği sunması. Bu özelliği kullanarak Facebook profilinizi oyuna entegre edebilir ve elde ettiğiniz puanları arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Hatta kendi aranızda ufak yarışmalar bile düzenleyebilirsiniz. Hiçbir yerde karşılaşmadığınız ve büyük ihtimalle bir daha da karşılaşmayacağınız türde soruların yer aldığı What's My IQ?'da başarılı olmak istiyorsanız yeterince yaratıcı olmalı ve zihninizi yoğun bir şekilde çalıştırmalısınız.

Her yaştan kullanıcıya hitap eden oyunda farklı şekilde tasarlanmış 50 bölüm bulunmakta. Çok zorlandığınız zamanlarda ipucu seçeneğini kullanabilirsiniz fakat sınırlı olduğunu unutmayın. Eğer siz de iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunu peşindeyseniz What's My IQ? mutlaka denemeniz gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Line Puzzle: Check IQ

    Line Puzzle: Check IQ, çizgi ve noktaları birleştirmek için beyin fırtınası estireceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunudur.
  • Math IQ

    Math IQ, Android cihazlarınız üzerinde matematiksel işlem becerinizi test edebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • IQ Test Camera Puzzle

    IQ Test Camera Puzzle, Android cihazlarınız ile çekeceğiniz fotoğraflar ile çözülmesi zor bulmacalar oluşturabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Girl Genius!

    Girl Genius! Android bulmaca oyunu, zekanızı ve IQ'nuzu kullanarak çözebileceğiniz sorular içeriyor.
  • Connection

    Noktaları birleştirin ve IQ'nuzu test edin.
  • Owl IQ

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • What, The Fox?

    What, The Fox?, tilkileri kontrol ettiğiniz bulmaca macera oyunu.