WhatsFake

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,160 TOPLAM İNDİRME

WhatsFake mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir şaka uygulamasıdır

WhatsFake kullanıcılara sahte WhatsApp konuşması hazırlama konusunda yardımcı olan bir şaka uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan WhatsFake temel olarak kendi WhatsApp yazışmalarınızı oluşturarak arkadaşlarınıza eğlenceli şakalar hazırlamanızı mümkün kılıyor. Kullanıcılar yazışmadaki her iki tarafın da neler söyleyeceğini belirliyor, konuşma detaylarını değiştirebiliyor ve bu sayede gerçek WhatsApp yazışmalarını aratmayan sahte yazışmalar hazırlayabiliyorlar.

WhatsFake ile kişileri ve ne yazdıklarını siz belirlemektesiniz. Yani herhangi iki kişi arasında geçen veya sizinle geçen bir yazışmayı kurgulayabilirsiniz. Uygulama fotoğraf paylaşımı, ses mesajları gibi öğeleri de hazırlanan yazışmalara ekleyebiliyor. Ayrıca son görülme saati ve durum iletileri gibi detaylar da uygulamanın içerisinde yer alıyor.

Can Erdil Şentürk

WhatsFake

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
894 TOPLAM İNDİRME

WhatsFake mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir şaka uygulamasıdır

WhatsFake eğer arkadaşlarınıza ve tanıdıklarınıza ilginç ve eğlenceli sürprizler hazırlamak isterseniz faydalanabileceğiniz bir mobil şaka uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan WhatsFake temel olarak gerçeği aratmayan sahte WhatsApp konuşması hazırlamanızı mümkün kılıyor. Oluşturduğunuz bu yazışmaları kullanarak arkadaşlarınıza şakalar yapabiliyorsunuz. WhatsFake konuşma için bütün detayları belirlemenize izin veriyor. Konuşmaya katılan kişileri belirliyor, mesajları yazıyorsunuz ve konuşma detaylarını belirliyorsunuz.

WhatsFake ile oluşturduğunuz sahte yazışmalarda mesajların gönderilme zamanları, okunup okunmadıkları belirlenebiliyor. Uygulama genel olarak basit bir arayüze sahip. WhatsFake'in Türkçe desteğine sahip olmaması ise uygulamanın en büyük eksi yönü.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Firework

    Video izleme uygulaması
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.