WheeLog!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Engelli insanlara yardımcı olan bir mobil uygulama

WheeLog!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve engelli insanlara özel olarak geliştirilmiş bir harita uygulamasıdır.

Sosyal sorumluluk projesi olarak geliştirilip hizmete sunulan WheeLog uygulaması, engelli insanlar için uygun yerlerin kayıt altına alınarak diğer engellilerin haberdar olmasını sağlayan bir uygulamadır. Özellikle tekerlekli sandalye kullananların geçiş yapabilecekleri güzergahları kaydererek onlara bir nebze de olsun yardım edebileceğiniz WheeLog uygulamasında farklı bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Aynı zamanda sosyal medya uygulaması gibi de görev yapan uygualmada engelli insanların günlükleri yer alıyor. Böylece onların nasıl bir gün yaşadığını da takip edebiliyorsunuz. Engelsiz yaşam mottosuyla geliştirilen uygulama, mutlaka denenmesi gereken bir uygualma diyebilirim. Tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalanlara yardımcı olmak için hizmet sunan WheeLog, aynı zamanda herkes tarafından rahatça kullanılabilecek türden bir uygulama.

WheeLog uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

WheeLog!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Engelli insanlara yardımcı olan bir mobil uygulama

WheeLog!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve engelli insanlara özel olarak geliştirilmiş bir harita uygulamasıdır.

Her gün tekerlekli sandalye ile işlerini halletmek zorunda olan insanların yaşamını kolaylaştırmak için hizmet sağlayan WheeLog uygulaması, tekerlekli sandalye ile rahatça ilerlenebilecek yolları ön plana çıkararak hizmet sunuyor. Herkesin kullanımınıa sunulan uygulamada engelliler için elverişsiz yerleri işaretleyerek bilgi sahibi olmalarını da sağlayabiliyorsunuz. Sosyal sorumluluk projesi olarak geliştirilen WheeLog! uygulaması herkesin telefonunda bulunması gereken bir uygulama diyebilirim. Özellikle tekerlekli sandalye kullananların geçiş yapabilecekleri güzergahları kaydererek onlara bir nebze de olsun yardım edebileceğiniz WheeLog uygulamasında farklı bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Aynı zamanda sosyal medya uygulaması gibi de görev yapan uygualmada engelli insanların günlükleri yer alıyor. Böylece onların nasıl bir gün yaşadığını da takip edebiliyorsunuz.

WheeLog uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • Guiaderodas Accessibility

    Mekanların engelliler için uygunluğunu test edin.
  • TomTom Turkey

    Android için geliştirilen Türkiye navigasyon ve harita servisi olan TomTom Turkey uygulaması çevrimdışı çalışabiliyor ve her 2 dakikada bir trafik bilgisi sunuyor.
  • Buca Engelsiz Rota

    Buca Engelsiz Rota uygulaması engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak bir çözüm sunuyor.
  • HERE WeGo

    HERE WeGo, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi çevrimdışı harita uygulaması.
  • Google Maps Go

    Google Maps Go, Google Haritalar uygulamasının hafif sürümü.
  • Google Maps

    Google Maps, Android temelli mobil ürünler için tasarlanmış kapsamlı bir harita uygulamasıdır.
  • Engelsiz Sesli Kitap

    Engelsiz Sesli Kitap uygulaması sağlık ile ilgili temel bilgileri sesli olarak dinlemenizi sağlıyor.