White Day

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
418 TOPLAM İNDİRME

White Day mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

White Day ilk olarak bilgisayarlar için yayınlanan ve büyük beğeni kazanan klasik korku oyununun günümüz mobil cihazlarına uyarlanmış versiyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir korku oyunu olan White Day bize Asya kökenli korku filmlerindekine benzer ürpertici bir macera yaşatıyor. Oyunumuzun hikayesi Güney Kore'de geçmekte. Oyunda bir okula konuk oluyoruz ve bu okulda gerçekleşen kan dondurucu olaylara tanık oluyoruz. Efsaneler ve sırlar etrafında dönen hikaye boyunca gece bir okulda kapalı kalıyoruz ve Hui-min adlı kahramanımızla bu okuldan kurtulmaya ve arkadaşlarımızı da korumaya çalışıyoruz.

White Day'de karanlıkta yolumuzu bulmak için el fenerimizle yol alıyoruz. Oyunda karşımıza çıkan çeşitli karakterler zamanla değişerek korkunç yaratıklara dönüşebiliyorlar ve bize beklemediğimiz sürprizler hazırlayabiliyorlar. Şeytani güçler tarafından kontrol altına alınmış karakterler, geçmişten kalan ve okulun koridorlarında gezinen hayaletler karşısında silahlar işe yaramadığı için tek çözüm yolu kaçmak oluyor. Oyundaki temel amacımız ise haytta kalabilmek.

White Day sinematiklerle desteklenen bir oynanışa sahip. Oyunun grafik kalitesi ise bir hayli yüksek.

Can Erdil Şentürk

White Day

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

White Day mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

White Day oyunculara zayıf olduklarını hissettiren ve zorlu bir hayatta kalma mücadelesine atılmamıza imkan tanıyan bir mobil korku oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan White Day'de bizi başarılı bir oyun atmosferi bekliyor. Güney Kore yapımı bir oyun olan White Day, Asya kökenli bir korku hikayesine yer vermekte. Oyun 2001 yılında ilk olarak bilgisayarlar için yayınlanmıştı, bu yeni mobil versiyon ise oyunun elden geçirilmiş hali olarak düşünülebilir.

White Day'de ana kahramanımız Hui-min ve okul arkadaşlarının başından geçen kabus gibi bir hikaye konu alınıyor. Kahramanımız ve arkadaşları bir gece okullarında kapalı kalıyorlar ve okulun karanlık geçmişiyle yüzleşiyorlar. Şeytani güçler tarafından ele geçirilen okul personeli, koridorlarda gezinen hayaletler karşısında kahramanımız hayatta kalma mücadelesi veriyor. Oyunda herhangi bir silah kullanamadığımız için tek seçeneğimiz kaçmak. Bu işi yapmak için de karanlıkta el fenerimizle yolumuzu bulmamız gerekli.

White Day'in graifkleri bir hayli kaliteli. Oyunun atmosferi de sinematiklerle desteklenen hikaye anlatımının da bu kaliteyi koruduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dodge White

    Dodge White Andorid işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan beceri ve aksiyon unsurları barındıran bir mobil oyundur.
  • A Bad Day at the ZOO

    A Bad Day at the ZOO, goril ile birlikte gökyüzünden gelen Hindistan cevizi yağmuru ile mücadele etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK

    D-DAY APK, 2. Dünya Savaşı'nı konu alan başarılı bir FPS oyunudur. FRONTLINE COMMANDO D-DAY APK, senaryosu, atmosferi ve grafikleriyle türünün en iyilerinden.
  • Leap Day

    Leap Day, devasa yaratıklar ve tuzaklarla örülü platformda ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Last Day on Earth APK

    Last Day on Earth Survival indirmesi ve oynaması ücretsiz hayatta kalma oyunudur.
  • Last Day Rules: Survival

    Last Day Rules: Survival İndir (Android Oyunu): PUBG Mobile, Fortnite gibi online multiplayer hayatta kalma oyunu
  • Last Day: Zombie Survival

    Eşsiz deneyim sunan bir zombi oyunu
  • Patient Zero: Day One

    Bir Zombie olarak etrafınıza hunharva saldırdığınız klasik GTA oyunlarını andıran bir aksiyon oyunu.