White Hole

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

White Hole, savunma ve saldırı modlarına geçmeye zorlayan gezegen koruma oyunu.

White Hole, gezegenimize yapılan saldırıları durdurmaya çalıştığımız arcade türünde bir Android oyunu. Kaydırmayalı dayalı kontrol sistemine sahip olmasıyla da her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz, vakit geçirmek için birebir diyeceğim oyunlardan.

Oyunda Dünyaya dört bir yandan saldıran düşmanları engellemeye çalışıyorsunuz ancak her zaman onlara karşılık verme lüksüne sahip değilsiniz. Savunma modunda hayatta kalma mücadelesi verirken, saldırı modunda tüm hünerlerinizi sergiliyorsunuz. Dünyayı temsil eden kürenin üst kısmında savunma modunda mı saldırı modunda mı olduğunuz, diğer moda ne zaman geçeceğiniz belirtiliyor. Buna göre pozisyonunuzu alıyorsunuz.

Oyunda ilerledikçe hem düşman sayısı artıyor hem daha etkili oluyorlar hem de daha zor ölüyorlar. Onlara karşı üstünlük kurabilmeniz için mevcut silahlarınızı geliştirmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

White Hole

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

White Hole, iPhone ve iPad'de oynanabilen gezegen koruma oyunu.

White Hole, iPhone ve iPad cihazınızda canınız sıkıldığında açıp oynayabileceğiniz türde bir arcade oyunu.

Dünyayı gelen saldırılardan korumaya çalışarak zaman harcadığınız oyunda savunma modu ile saldırı modu arasında geçiş yapmaya zorlanıyorsunuz. Kolay gibi görünen ancak zorluğunu ilk dakikalardan hissettiren bir yapım karşımızda.

Reflekslerine güvenenlerin, sinirlerine hakim olabilenlerin oynayabileceği arcade oyun White Hole’da Dünyanın çevresinde dolanan bir uzay aracını kontrol ediyorsunuz. Dünyaya farklı noktalardan gelen saldırıları önlemek için çok seri olmanız gerekiyor. Parmağınızı sağa ve sola kaydırarak geminin kontrolünü sağlıyorsunuz. Düşmanları indirmek için özel çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Oyunun zorlayan tarafı; sürekli saldırı modunda olmanıza izin verilmiyor. Savunma hattına çekildiğinizde – ki buna kendiniz karar veremiyorsunuz – karşılık veremiyorsunuz. Neyse ki savunma ve saldırı moduna ne zaman geçeceğimizi görebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fit In The Hole

    Fit In The Hole, şekil değiştirerek ilerlediğiniz zorlu Android oyunu.
  • Fly Hole

    Fly Hole, oynarken başınızı döndürecek olan ve yapı itibari ile sınırsız koşu oyunlarına benzeyen eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Attack Hole - Black Hole Games APK

    Attack Hole - Black Hole Games APK farklı nesnelere büründüğünüz ve ateş ettiğiniz bir ateri simülasyon oyunudur.
  • White Ninja

    White Ninja mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Dodge White

    Dodge White Andorid işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan beceri ve aksiyon unsurları barındıran bir mobil oyundur.
  • Frank in the Hole

    Frank in the Hole Android cihazlar için üretilmiş, benzersiz bir dokunmatik kontrol sistemi içeren sidescroller bir platform oyunudur.
  • Don't Step On The White Block

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beyaz kareye basmama oyunudur.
  • Color Hole 3D

    Masadakileri içinize çekin!