White Noise

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
278 TOPLAM İNDİRME

White Noise uyku ve konsantrasyon problemlerini çözebilen, stres atmanıza yardımcı olabilen bir uygulamadır

White Noise eğer uykuya dalma konusunda problem yaşıyorsanız ve uykunuz sırasında sık sık uyanıyorsanız size yardımcı olacak bir mobil sağlık uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir uyku problemi çözme ve konsantrasyon artırma uygulaması olan White Noise temel olarak uykuya dalarken, uyurken veya ders çalışma gibi yüksek konsantrasyon gerektiren işler yaparken dışarıdan gelen seslerden etkilenmenizi engellemektedir. Uygulama bu iş için farklı frekanslara sahip olan sesleri birleştirerek dışarıdan gelen sesleri maskelemekte ve kolayca dikkatinizin dağılmasını ve uykunuzun bölünmesini engellemekte.

White Noise yoğun bir iş veya okul gününün ardından kafanızı boşaltmanıza ve rahatlayarak stres atmanıza da yardımcı oluyor. Migren ve baş ağrısından şikayetçiyseniz de White Noise kullanabilirsiniz. Beynimizin çalışma yöntemi gereği herhangi bir işe odaklanmaya çalışırken veya uyurken beynimiz etrafı takip etmeye ve sesleri dinlemeye devam eder. Bu nedenle çevre şartlarındaki küçük değişimler bile beynimizi uyarmaya, konsantrasyonumuzun dağılmasına ve stres olamamıza sebep olur. White Noise bu tür problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz.

White Noise bebekler üzerinde de etkili olabiliyor. Ağlayan bebekleri White Noise kullanarak sakinleştirebilirsiniz. Ayrıca White Noise içerisinde yer alan alarm sistemi stressiz bir şekilde uyanmanızı sağlamakta. Uygulama bu iş için giderek azalan alarm seslerinden faydalanıyor.

Can Erdil Şentürk

White Noise

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME
34.7 MB DOSYA BOYUTU

White Noise uygulaması ile uyku ve konsantrasyon problemllstres atabilirsiniz

White Noise kullanıcılara uyku problemi çözme, konsantrasyon artırma, stres atma ve rahatlama konusunda yardımcı olan bir sağlık uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir düzenli uyku uygulaması olan White Noise sayesinde daha iyi bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. Uygulama bu işi etrafınızda dikkatinizi dağıtabilecek sesleri engelleyerek gerçekleştirmekte. Uykuya dalmakta güçlük yaşıyorsanız White Noise ilacınız olacaktır.

Beynimizin çalışma şekli oldukça ilginçtir. Uykuya dalsak bile çalışan beynimiz etraftaki sesleri sürekli takip eder ve dinler. Eğer etraf sessizse musluktan su damlaması ve polis sireni gibi sesler uykunuzun bölünmesine neden olur. White Noise'nin yarattığı farklı frekanstaki sesler ise bu tür dikkat dağıtıcı sesleri maskeler ve uykunuzun bölünmesini engeller. Aynı sistem odaklanma ve konsantrasyon problemleri yaşıyorsanız da size oldukça yardımcı olacaktır. Ağlayan bebekleri de White Noise kullanarak rahatlatabilirsiniz. 

White Noise sahip olduğu alarm özelliğiyle uyanmanızı da sakin bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Giderek azalan ses seviyesiyle alarm çalabilen uygulama uyanma sırasında stres olmanızı ve gününüzün kötü başlamasını da engelliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • White Day

    White Day mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • White Hole

    White Hole, savunma ve saldırı modlarına geçmeye zorlayan gezegen koruma oyunu.
  • White Ninja

    White Ninja mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Wicked Snow White

    Wicked Snow White, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • White Label

    White Label, her gün ayrı bir hip hop şarkıcısını dinleyebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Dodge White

    Dodge White Andorid işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan beceri ve aksiyon unsurları barındıran bir mobil oyundur.
  • Dramatic Black & White

    Dramatic Black & White uygulaması ile Android cihazlarınızda kolayca siyah beyaz fotoğraflara ışıklandırmalar ekleyebilirsiniz.
  • Kritika: The White Knights

    Kritika: The White Knights, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz adrenalin dolu bir RPG oyunu.