WiFi Tethering

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
219 TOPLAM İNDİRME

Root yapılmış Android cihazları için standart hotspot ayarlarından daha gelişmiş seçenekler sunan ücretsiz bir uygulama.

Hotspot ayarları sıkıntı yaratan bir Android cihazınız varsa veya daha fazla seçenek sunan bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorsanız WiFi Tethering isimli bu uygulama işinizi görebilir. WiFi bağlantısını şifreleyerek başka cihazlara ulaştırmayı başaran uygulama, güvenlik açığını azaltan bir yapıya sahip. Böylece açık ortamlarda bağlantınızı paylaşacağınız zaman sisteminizi hacklemeye çalışan art niyetli insanlara karşı bir güvenlik duvarı yaratmış olacaksınız.

Bluetooth teknolojisiyle bağlantı imkanı sunan bu uygulamna ile 3G ve 4G bağlantılarınızı yanınızda duran masaüstü bilgisayarına kolayca aktarabilirsiniz. Bununla birlikte Mac, PC, Ubuntu, PS3, Wii ve Xbox cihazlarınız için tam destek olduğunu da vurgulamakta fayda var. Ne var ki bu uygulama her cihazda çalışmayacaktır. Eğer root yapılmış bir cihazınız varsa uygulama tam fonksiyonlu olarak çalışıyor ama güvenlik duvarı olan bir Android cihazı için aynı durumdan bahsetmek ne yazık ki mümkün değil.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama başarılı bir bağlantı imkanını gerçekleştirebiliyor. Yine de bu uygulamanın aktif olarak çalıştığı durumlarda cihazınızı şarja bağlamanızı öneririz. Aksi takdirde işinizi yaparken telefonunuzun şarjını bitirdiğinize tanık olabilirsiniz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wifi Fixer

    Wifi Fixer ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir WiFi sorun giderme uygulamasıdır
  • Swift WiFi

    Swift WiFi'yi kullanarak gittiğimiz yerlerde bağlanabileceğimiz tüm WiFi noktalarını keşfedebiliyoruz.
  • wiMAN Free WiFi

    wiMAN Free WiFi uygulaması, Android cihazlarınızı kullanarak çevrenizdeki kablosuz internet ağlarına bağlanmanıza yardımcı oluyor.
  • WiFi Keys

    WiFi Keys, Android kullanıcıları için WiFi şifre kurtarma, kablosuz ağ şifresi öğrenme uygulaması.
  • Wifi Manager

    Wifi Manager, Wifi bağlantılarınızı yöneterek gerekli bilgileri görebilmenizi sağlayan basit ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Wifi Scheduler

    Wifi Scheduler ile telefonunuz bir ağa bağlı değilken Wifi otomatik olarak kapatılır ve pil ömründen tasarruf edilmiş olur.
  • Fly WiFi

    Fly WiFi, Android akıllı cihazlarınız ile bağlandığınız WiFi'lerin kontrol ve yönetimini sağlayabileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir uygulama.
  • Wifi Analyzer

    WiFi Analyzer uygulaması sayesinde Android cihazınız için en uygun kablosuz ağı tespit edebilirsiniz.