Wild Roads

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Wild Roads, retro görselli engebeli arazide yarış oyunu.

Wild Roads, retro görselleriyle öne çıkan engebeli arazi yarışı oyunu. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip satın alım yapmadan oynayabildiğimiz oyunda yükümüzü devirmeden sağ salim bitiş noktasına varmaya çalışıyoruz.

Ormanın derinliklerinde girintili çıkıntılı yolda araç sürmek zaten zorken bir de yükümüzü düşünmemiz gerekiyor. Neyse ki yolumuz sonsuz değil; ne kadar süre sonra çilemizin biteceğini görebiliyoruz. Aracımıza yüklenen eşyalarla birlikte bitiş noktasını gördüğümüzde sonraki bölüme geçmemiz gerekirken oyun bize sürpriz yapıyor ve araç değişimi yaparak aynı yolda yarışmaya başlıyoruz.

Oyunun kontrol sistemi çok basit. Ekranın sağ ve sol altına konumlandırılmış renkli simgeler gaz ve freni simgeliyor. Bu iki butonu profesyonel şekilde kullanarak devrilmeden gitme mücadelesi veriyoruz. Sol üst köşeden de aldığımız yolu takip ediyoruz. Bunlar dışında oyunu duraksatma butonu yer alıyor.

Erkan Calp

Wild Roads

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Wild Roads, eski oyunların görsellerine sahip zorlu yarış oyunu.

Wild Roads, ormanın derinliklerinde zorlu yarışlara katıldığımız bir iOS oyunu. Yükümüzü devirmeden kazasız belasız bitiş noktasını görmeye çalıştığımız oyunda her biri ayrı sürüş tekniği gerektiren 20 araç kullanıyoruz.

Retro görselleriyle – eski oyunculara – nostalji yaşatan yarış oyununda nedenini bilmediğimiz şekilde bir ormanın içindeyiz ve yüklü aracımızı engellerle dolu yolda tutarak bitiş noktasına ulaştırmaya çalışıyoruz. Yol düz olmadığından ilerlememiz pek kolay olmuyor. Hem yola tutunmak hem de her an devrilecekmiş endişesiyle taşıdığımız yük hızlıca ilerlememizin önüne geçiyor.

Aracımız kontrol etmek için gaz ve freni temsil eden kırmızı ve mavi butonları kullanıyoruz. Tabii ki gazı köklememek, gerektiğinde frene dokunmayı bilmek önemli. Gaz ve fren haricinde katedilen mesafe ve oyunu duraksatma yer alıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voyage: Usa Roads

    Voyage: Usa Roads mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Fury Roads Survivor

    Fury Roads Survivor, post-apokaliptik modifiyeli araçların yer aldığı sıra dışı yarış oyunu.
  • Blocky Roads

    Blocky Roads, farklı ortamlarda kendi tasarladığınız arabayla yarışabileceğiniz ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Wild West Race

    Wild West Race, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz vahşi batı temalı yarış oyunu.
  • Wild Truck Hitting Zombies

    Fantastik yarışlara katılacağız.
  • Tiny Roads

    Tiny Roads'ta bulmacaları çözüp arabaların varış noktalarına ulaşmalarına yardım ediyoruz.
  • Voyage: Eurasia Roads

    Voyage: Eurasia Roads, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve hiçbir uygulama içi satın alma içermeyen bir simülasyon oyunudur.
  • Speed Roads 3D

    Speed Roads 3D çok iyi bir performans göstermese de denemek isteyebileceğiniz türden bir simülasyon oyunu.