Wind-up Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME

Wind-up Knight yüksek eğlence sunan bir platform oyunudur

Wind-up Knight eğer ilerlemeli oyunları seviyorsanız size büyük eğlence sunacak bir mobil platform oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Wind-up Knight'da herşey şovalyemizin aşık olduğu prensesin kara şovalye tarafından kaçırılmasıyla başlıyor. Şovalyemiz prensesini geri alabilmek için ölümcül tuzaklarla dolu zindanlarda ilerleyerek kara şovalyeye yetişmeye çalışıyor ve heyecan dolu bir maceraya atılıyor. Bu yolculuk kahramanımızın yeteneklerini zorluyor ve bize yüksek eğlence sunan bir oyun keyfi yaşatıyor.

Wind-up Knight'da kahramanımız bölümleri geçmek için karşısına çıkan engelleri aşmalı ve düşmanlarını mağlup etmeli. Kahramanımızın karşısına çıkan ölümcül tuzakları aşması için onun doğru zamanlamayla bu engellerin üzerinden atlamasını veya altından yuvarlanmasını sağlamalıyız. Bunun yanında bizi durdurmaya çalışan düşmanlarımızın yolumuzdan çekilmesini sağlamak için kılıcımızı kullanmamız gerekiyor. Ayrıca kimi bölümlerde üzerimize yıkılan tavandan düşen parçalardan korunmak için kalkanımızdan faydalanıyoruz.

Wind-up Knight bize oyunda ilerledikçe yeni silahlara ve zırhlara erişebilme imkanı veriyor. Oyun klasik tarzda bir eğlenceyi bize güzel grafikler, hızlı ve aksiyon dolu bir oynanışla sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Wind-up Knight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Wind-up Knight ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

Wind-up Knight bize eski klasik platform oyunlarını hatırlatan bir yapıya sahip olan ve iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.

Wind-up Knight'da prensesine kavuşmaya çalışan genç bir şovalyeyi kontrol ediyoruz. Şovalyemiz oyun boyunca kara şovalye tarafından kaçırılan prensesin peşinden koşuyor ve önüne çıkan engelleri aşmaya çalışıyor. Bu iş için özel olarak tasarlanmış bölümleri ve farklı mekanları ziyaret ediyoruz ve heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz.

Wind-up Knight hızlı ve bolca aksiyon sunan bir yapıya sahip. Oyunda bir yandan şovalyemiz koşuyor, diğer yandan da karşısına çıkan tuzakları aşmaya çalışıyor. Bu mücadeleye bize saldıran düşmanlar da eklennce reflekslerimiz test ediliyor. Karşımıza çıkan tuzaklar ve engelleri aşmak içindoğru zamanlamayla zıplamalı ve yuvarlanmalıyız. Düşmanlarımızı saf dışı bırakmak için kılıcımızı kullanıyoruz. Bazı bölümlerde üzerimize yıkılan tavandan kopan parçalardan korunmak için kalkanımızı kullanıyoruz. Oyunda ilerledikçe yeni silahlar ve zırhlara erişebilmemiz mümkün.

Wind-up Knight kolay kontrollere sahip. Eğer ilerlemeli platform oyunlarını seviyorsanız Wind-up Knight hızlı ve aksiyon dolu yapısıyla sizi cezbedecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wind-up Knight 2

    Wind-up Knight 2 başarılı bir platform oyunudur
  • Tales of Wind

    Şehri şeytani güçlerden kurtarın.
  • Knight of Wind

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • LEGO Nexo Knight: Merlok

    LEGO Nexo Knight: Merlok mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Knight And Magic

    Knight And Magic, anime savaşçıları kontrol ettiğiniz online macera, mmorpg oyunu.
  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • King’s Knight

    King’s Knight, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen, otuz yıl sonra yeniden oyun dünyasına kazandırılmış sürükleyici bir tür rol yapma oyunudur.
  • One Epic Knight

    One Epic Knight kaliteli grafiklerle donatılmış bir Android oyunudur