WindGuru

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,073 TOPLAM İNDİRME
0.5 MB DOSYA BOYUTU

Kolay kullanım özellikleri ve bilgilendirici yapısıyla dikkat çeken Windguru ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Windguru basit arayüzü ve ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkat çeken rüzgar durumu takip uygulamalarından bir tanesi. Eğer tekne ile denize açılmayı seviyorsanız veya su sporlarına merakınız varsa Windguru kullanmanızı tavsiye ettiğim uygulamalar arasında yer alıyor.

Bu tarz uygulamalar denizde sürprizlerle karşılaşmak istemeyenler için ideal seçenekler arasında alıyor. Bildiğiniz gibi karadan uzaktayken başa gelebilecek en kötü durumlardan birisi de havanın aniden değişmesi ve rüzgarın beklenmedik şekilde esmeye başlamasıdır. Windguru kullanıcıları bu gibi durumlardan korumak için tasarlanmış özel bir uygulamadır.

İlk bakışta uygulamanın arayüzü biraz karışık gibi görünebilir fakat birkaç kullanımdan sonra aslında ne kadar bilgilendirici olduğunu anlıyorsunuz. Rüzgar esiş yönü, şiddeti, dalga boyu, akıntı durumları ve basınç gibi bilgilere erişmek son derece kolay zira hepsi aynı arayüzde sunuluyor. Farklı bilgiler için karışık alt menülerle uğraşmaya gerek yok.

Denizde kullanabileceğiniz etkili bir uygulama arıyorsanız Windguru denemeniz gerekenler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

WindGuru

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,042 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz WindGuru ile dünya üzerindeki farklı noktaların rüzgar, sıcaklık ve hava durumu bilgilerine erişebilirsiniz.

WindGuru kategorisinin en bilinen ve en çok kullanılan uygulamalarından bir tanesi. Özellikle denizciler ve denizcilikle amatör de olsa ilgilenenler için özel olarak tasarlanan WindGuru'nun kapsamlı özellikleri sayesinde rüzgar hareketlerini ayrıntılı olarak takip edebilirsiniz.

Dünya üzerinde 3.000 noktanın bilgilerini toplayan uygulama kullanıcılara ayrıntılı rüzgar bilgi raporu sunuyor. Denizcilerin en büyük sorunlarından birisi de beklenmedik zamanlarda kötüye dönen hava ve ters esen rüzgarlardır. WindGuru ile denizin ortasındayken karşılaşabileceğiniz bu tatsız sorunlara karşı önlem alabilirsiniz.

Uygulamada rüzgar bilgisine ulaşabileceğiniz farklı bölgeler ve kıtalar mevcut. Afrika, Asya, Yeni Zelanda, Karayipler, Orta Amerika, Avrupa, Kuzey Amerika, Okyanusya gibi bölgelerden herhangi birini seçip rüzgar bilgilerine ulaşabilirsiniz. Uygulama ile bu bölgelerdeki rüzgar esiş yönü, sıcaklık, bulut durumu, yağmur durumu ve rüzgar hızı bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.

Son derece sade ve kullanışlı bir arayüz ile servis edilen WindGuru ücretsiz olarak indirebileceğiniz en faydalı denizcilik uygulamalarından bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MoWeather

    Son derece şık bir arayüze sahip olan MoWeather'ı ücretsiz olarak indirebilir ve hava durumu bilgilerine zahmetsizce ulaşabilirsiniz.
  • Windfinder

    Dünya üzerindeki binlerce noktadan hava tahminleri toplayan Windfinder ile rüzgar durumundaki değişimleri anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • Minimalistic Text

    Minimalistic Text, hava durumu ve saat gibi araçları sadece metin olarak kullanan bir mobil uygulama.
  • Transparent Clock & Weather

    Transparent Clock & Weather, Android mobil cihaz sahipleri için tasarlanan ücretsiz ve şık bir saat ve hava durumu uygulaması.
  • Camp Weather

    Camp Weather Android için ücretsiz hava durumu uygulaması, anlık hava durumu ve sıcaklık bilgisi, anlık bildirimler ve fazlasını sunuyor.
  • Xiaomi Weather

    Xiaomi Weather: Android telefonlar için hava durumu uygulaması
  • Hava Durumu - Weather

    Hava Durumu - Weather, hava şartlarını anlık ya da belli gün aralıklarıyla sunabilen bir hava durumu uygulaması.
  • WeatherWhiz APK

    Hava durumu uygulaması olan WeatherWhiz APK, anlık bildirimleriyle birlikte en doğru hava bilgisini almanıza imkan tanıyor.