Winter Road Trucker 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,526 TOPLAM İNDİRME

Winter Road Trucker 3D karlı yollar üzerinde kamyonumuzla ilerlemeye çalıştığımız keyifli bir simülasyon oyunudur.

Winter Road Trucker 3D ile karlı yollarda zorlu bir mücadeleye çıkmaya hazırlanı! Hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Winter Road Trucker 3D’de buz tutmuş yollarda kamyonumuzla yol almaya ve hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz.

Oyunda detaylı grafikler ve kaliteli modellemeler dikkati çekiyor. Bugüne kadar oynadığımız çok az simülasyon oyununda bu tarz grafiklere denk gelmiştik. Üstelik bunun bir mobil oyun olduğunu düşünürsek sonuçlar daha da dikkat çekici oluyor. Elbette ufak tefek eksikler var fakat genel atmosferdeki kalite hissi bunları görünmez kılıyor.

Kullanabileceğimiz 4 farklı tır mevcut ve bunların her biri farklı özelliklere sahip. 8 farklı kamera açısı, zorlu yollarda stabilitemizi korumamız için olmazsa olmaz detaylardan bir tanesi. Üzerinde gittiğimiz yolların her biri en az 1 kilometre uzunluğa sahip. Bir başka deyişle oyun hemen tükenmiyor ve uzun süre heyecnaını muhafaza ediyor.

Genel olarak Winter Road Trucker 3D simülasyon oyunlarından hoşlanan ve bu kategoride oynayabileceği kaliteli bir oyun arayan herkesin denemesi gereken türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

Winter Road Trucker 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
313 TOPLAM İNDİRME

Winter Road Trucker 3D iOS cihazlarımıza ücretsiz olarak indirebileceğimiz, heyecan dolu bir kamyon sürme oyunu.

Winter Road Trucker 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz, heyecan dozu yüksek bir kamyon sürme oyunu olarak tanımlanabilir. Yüksek çözünürlüklü grafikleriyle dikkat çeken bu oyunda karlı yollarda varış noktasına ulaşmak için mücadele ediyoruz.

Oyunda mücadele ettiğimiz yollar buzla kaplı olduğu için aracımızı son derece dikkatli bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Neyse ki kontrol mekanizması bunu başarabilmemiz için elinden gelen her şeyi yapıyor. Hassas manevraları iyi çalışan kontroller sayesinde kolayca gerçekleştirebiliyor, kamyonumuzu aşağı düşmekten kurtarabiliyoruz. 8 farklı kamera açısının da faydasını da es geçmemek gerekiyor. Zorlandığımız anlarda hemen kamera açısını değiştirerek görüş açımızı optimize edebiliyoruz.

Winter Road Trucker 3D'de 4 farklı kamyon tipi bulunuyor ve bunlardan dilediğimizi seçmekte özgürüz. Uzunlukları 1 kilometreyi bulan yollar oyuna çeşitlilik katıyor ve kısa sürede tükenmesine engel oluyor.

Açıkçası Winter Road trucker 3D simülasyon oyunlarından hoşlananların keyifle oynayabileceği türden bir yapım. Kaliteli ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Winter Road Trucker 3D'yi denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dirt Road Trucker 3D

    Dirt Road Trucker 3D, size teslim edilen kargoları sağlam bir şekilde bir başka noktaya taşımanızı gerektiren mobil oyun.
  • Construction Trucker 3D Sim

    Construction Trucker 3D Sim inşaat simülasyonu oyunlarından hoşlananların göz atması gereken alternatiflerden bir tanesi.
  • Trucker and Trucks APK

    Trucker and Trucks APK, çeşitli nesneleri size gösterilen yere nakliye etmeye çalıştığınız bir mobil sürüş oyunudur.
  • Best Trucker

    Telefonumuzda kamyon süreceğiz.
  • Winter Snow Plow Truck Driver

    Winter Snow Plow Truck Driver, oyunda size verilen görevlerin gerektirdiği şekilde karları temizlemeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android simülasyon oyunu.
  • Russian Winter Traffic Racer

    Russian Winter Traffic Racer'da Rusya'nın karlı yollarında akan trafikte araçlarımızı sürmeye çalışıyoruz.
  • Mad Road 3D

    Mad Road 3D, Android platformu üzerinden oynanabilen bir tür araçlı savaş oyunudur.
  • Winter Craft 3: Mine Build

    Winter Craft 3: Mine Build, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir Minecraft benzeri oyun olarak tanımlanabilir.