Winter Ski Park: Snow Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

Zorlu kış şartlarında araç kullanacağız.

Yarış oyunları arasında yer alan Winter Ski Park: Snow Driver ile birbirinden farklı araçları zorlu kış şartlarında sürme fırsatı elde edeceğiz. Gündüz ve gece döngülerine sahip olan oyunda bir yandan yarışacak, diğer yandan ise görevleri yerlerine getirmeye çalışacağız. Görsel açıdan oldukça kaliteli görünen yapım ses efektleri ile oyunculara gerçekçi bir deneyim sunuyor.

Diğer mobil yarış oyunlarının aksine kış temasına sahip olan yapım, Play With Games imzası ile geliştirilip yayınlandı. Ücretsiz olarak oyunculara sunulan yapımda güzel bir tatil köyünü de keşfetme fırsatı yakalacağız. Gerçekçi grafikler ile benzersiz mekanlara sahip olan oyun Google Play’de 4.5 gibi bir skor puanına sahip. 23 Kasımdan bu yana 5 bin oyuncu tarafından oynanıyor.

Heyecan verici yarışlara katılacağımız oyunda buzla kaplı yollarla tanışacak, kış beldesini keşfedecek ve adrenalin dolu yarışlara katılacağız. İki farklı mobil platformda oyuncuların karşısına ücretsiz olarak çıkan Winter Ski Park: Snow Driver, eğlenceli bir şeklilde oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Winter Ski Park: Snow Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
265.7 MB DOSYA BOYUTU

Karda araç süreceğiz.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan Winter Ski Park: Snow Driver ile bizleri hem eğlenceli hem de zorlayıcı anlar bekliyor olacak.

Ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan Winter Ski Park: Snow Driver, iki fakrlı mobil platformda ücretsiz olarak oynanıyor. Kaliteli görsellere sahip olan yapımda birbirinden farklı araç modelleri de yer alıyor. Oyuncular harika kış şartlarında farklı araçları deneyimleyebilecek ve buzla kaplı alanları keşfedebilecekler. Gerçekçi grafik etkileri ile karşımıza çıkacak olan oyunda gece ve gündüz döngsüde yer alacak.

Güzel bir tatil köyünde yarışlara katılacağımız yapımda oyunculara kolay kontroller sunulacak. Oyuncular bazen kar araçları bazen de sıradan araçlar kullanarak yarışlara katılacaklar. Play With Games tarafından mobil platform oyuncularına sunulan yapım 4.5 gibi bir skor puanına sahip.

İyi oyunlar.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Winter Snow Plow Truck Driver

    Winter Snow Plow Truck Driver, oyunda size verilen görevlerin gerektirdiği şekilde karları temizlemeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android simülasyon oyunu.
  • Real Driver: Parking Simulator

    Real Driver: Parking Simulator, kendini gerçekten usta şoför olarak tanıtan oyuncular için hazırlanan zorlu ve eğlenceli bir Android araba park etme oyunu.
  • Multi Floor Garage Driver

    Mükemmel sürüşlere ve park egzersizlerine hazır mısınız? Arabaya atlayın, sürüşe başlayın.
  • Big Snow City 2

    Aksiyon dolu dakikalar bizleri bekliyor.
  • Quarry Driver 3: Giant Trucks

    Quarry Driver 3: Giant Trucks ile madencilik dünyasına hazır olun.
  • Top Gear

    Eğlenceli bir park oyunu oynayacağız.
  • Cargo Truck Driver : Logging Simulator

    Kargoları teslim etmeye çalışacağız.
  • Road Driver

    Enfes bir motosiklet yarışı oynayacağız.