Winx Bloomix Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4.6/5 ZİYARETÇİ
16,195 TOPLAM İNDİRME

Winx Bloomix Quest çocuklara hitap eden bir sonsuz koşu oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Winx Bloomix Quest son dönemlerin en popüler mobil oyun kategorilerinden olan sonsuz koşu oyunlarının son temsilcilerinden biri. Özellikle kız çocuklarına hitap eden bu oyun tıpkı rakipleri gibi üç şeritli bir hat üzerinde koşan bir karakteri konu ediniyor.

Hem tabletler hem de akıllı telefonlar üzerinde ücretsiz olarak oynanabilen bu oyunda renkli ve canlı görsellere yer verilmiş. Bu yönü ile oyunun çocuklar arasında epey popüler olacağını düşünmek yanlış olmaz.

Üç boyutlu grafiklere ek olarak Winx Bloomix Quest'te son derece kolay kullanılabilen bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Oyunun bir diğer hoşumuza giden özelliği ise farklı oyun modlarına sahip olması. Bu sayede oyun uzun bir süre oynansa bile sıkıcı hale gelmiyor. Oyunda kontrol ettiğimiz karakteri ekranda parmaklarımızı kaydırarak yönlendiriyoruz.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyecebileceğimiz Winx Bloomix Quest keyifli, renkli ve dinamik bir oyun arayanlar tarafından gözardı edilmemeli.

Emircan Erdoğan

Winx Bloomix Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
542 TOPLAM İNDİRME

Winx Bloomix Quest, çocukların severek oynayabilecekleri bir sonsuz koşu oyunu.

Winx Bloomix Quest, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış, eğlenceli ve sürükleyici bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun özellikle çocukların seveceği türden masalsı öğelerle donatılmış.

Winx Club'ın resmi oyunu olma niteliği taşıyan Winx Bloomix Quest'te en sevdiğiniz Winx karakteriyle oynama şansına sahip olacaksınız. Bu bakımdan oyunun, serinin takipçileri tarafından epey sevileceğini düşünüyoruz.

Oyunda son derece akıcı ve kaliteli görsellere yer verilmiş. Karakterimizle girdiğimiz macerada ortaya çıkan animasyonlar ve tepkimeler iyi bir şekilde ekrana yansıtılıyor.

Kontrol mekanizması bu tarz oyunlarda karşılaştığımız türden. Parmağımızı ekranda sürükleyerek karakterimizi yönlendirebiliyoruz. Diğer sonsuz koşu oyunlarında olduğu gibi üç şeritli bir yolda ilerliyor ve karşımıza çıkan değerli taşları toplayıp, düşmanlardan kaçmaya çalışıyoruz.

Çocuklar için herhangi zararlı bir öğe barındırmadığı için Winx Bloomix Quest'i gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Winx Bloomix Quest APK

    Sonsuz bir koşu oyunu olan Winx Bloomix Quest APK'da, kahramanı yönlendirin ve engellere çarpmamaya çalışın.
  • LEGO® Juniors Quest

    Lego Juniors Quest çocukların severek oynayacağı oyunlardan bir tanesi.
  • Legacy Quest

    Legacy Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Beast Quest

    Beast Quest güzel grafikleriyle öne çıkan bir mobil aksiyon oyunu
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Questy Quest

    Questy Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Sea Hero Quest

    Sea Hero Quest, Android işletimine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Nimble Quest

    Nimble Quest, eski Nokia telefonlar üzerinde oynadığımız klasik yılan oyununu bir RPG oyununu dönüştüren oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir Andorid aksiyon oyunudur.