Wipeout 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
612 TOPLAM İNDİRME

Wipeout 2, televizyon ekranlarından bildiğiniz Wipeout yarışmasının mobil ortam için geliştirilen heyecanlı ve eğlenceli oyunu.

Uyarı: Oyun Türkiye'deki Android telefon ve tablet sahiplerinin oynaması için aktif değildir. Farklı bir ülkede yaşıyorsanız oyunu indirebilirsiniz. Eğer Türkiye'de ikamet ediyorsanız oyunun ülkemize açılmasını beklemeniz gerekiyor.

Wipeout 2, televizyon ekranlarında mutlaka herkesin en az bir kere görmüş olacağı heyecan dolu ve eğlenceli Wipeout yarışmasının Android mobil oyunu. Activision firması tarafından geliştirilen oyunun ilk versiyonu çok tutunca, ikinci versiyonunu da yayınladılar.

Birbirinden zorlu oyunlarla dolu parkurdan en iyi zamanla çıkmaya çalışacağınız oyunda bir çok zorluk sizi bekliyor. 135 farklı bölüm sayesinde hergün farklı bir parkurda yarışacağınız oyunda arkadaşlarınız ile birlikte yarışarak kimin daha dayanıklı ve yetenekli olduğunu gösterebilirsiniz.

Oyuna yeni eklenen karakterleri alacağınız eşyalar ile kişiselleştirerek, kendinize özel karakter oluşturabiliyorsunuz. Kaydıraklar, zıplamalar, taklalar gibi bir çok tehlikeli ve zorlu hareketleri yaparak parkutu tamamlamayaa çalışacağınız oyunda vücudunuzun adresnalin seviyesi kat kat artacak.

Eğer aksiyon ve eğlence oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Wipeout 2'yi ülkemizde aktif olduğunda ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Wipeout 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Wipeout 2, tehliekli oyunlardan oluşan parkuru en hızlı şekilde tamamlamaya çalışacağınız eğlenceli ve aksiyon dolu bir iOS oyunu.

Uyarı: Oyun Türkiye'deki iPhone ve iPad sahiplerinin oynaması için aktif değildir. Farklı bir ülkede yaşıyorsanız oyunu indirebilirsiniz. Eğer Türkiye'de ikamet ediyorsanız oyunun ülkemize açılmasını beklemeniz gerekiyor.

Wipeout 2, iPhone ve iPad severlerin televizyon ekranlarının popüler yarışmalarından bir tanesi olan Wipeout'u oynayabilmesi için geliştirilen eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir iOS oyunu. Televizyon ekranlardında izlerken hem eğlendiğimiz, hem güldüğümüz hem de zaman zaman içimizin cız ettiği yarışma artık mobil cihazlarımız üzerinde oynanabiliyor.

Birbirinden zorlu oyunlar ile dolu olan yarışma parkurunu en kısa sürede tamamlayarak arkadaşlarınızı saf dışı edebilir ve en iyi oyuncu kim onlara gösterebilirsiniz. 135 farklı bölümden oluşan oyunda her gün farklı bir parkur belirleniyor ve bu parkur üzerinde yarışıyorsunuz. Oyunun ikinci versiyonu olan bu sürümde oyuna oldukça güzel karakterler eklendi. Ayrıca bu karakterleri alacağınız eşyalar ile farklı görünümlere kavuşturarak kendi özel karakterinizi oluşturabiliyorsunuz.

Eper zorlu oyunlarla dolu olan parkurda kaydıraktan kayacak, toplar üzerinde kanguru gibi zıplaya zıplaya sekecek yada yumruk duvarından yumruk yemeden koşarak geçmeye çalışacaksınız.

Günlük olarak yaptığınız girişlere ödül veren uygulama malesef Türkiye'de aktif olmadığı için şu an için indirilemiyor. Eğer farklı ülkeden kayıtlı bir iTunes hesabınız varsa oyunu şu an da indirerek oynayabiliyorsunuz. Fakat Türkiye'de oynayabilmek için yazı başında da belirttiğim gibi oyunun TR'ye aktif edilmesi gerekiyor. Aksiyon oyunu severlerin aksiyona doyacağu Wipeout 2 ülkemize açıldığında mutlaka ücretsiz olarak indirip denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wipeout

    Wipeout, bir çok zorlu oyun ile donatılan parkuru tamamlamak üzerine kurulu bir Android aksiyon oyunu.
  • Wipeout Dash 2

    Birinci oyunda kaldığı yerden sadece devam etmeyen Wipeout Dash 2, yeni fizik tabanlı bulmacaları ve gelişmiş kontrolleriyle de daha ilginç bir oyun olmayı başarıyor.
  • Trials Wipeout 2017

    Trials Wipeout 2017, tüm Android telefonlarda akıcı oynanış sunan motosiklet yarışı oyunu.
  • Wipeout Dash

    Android Wipeout Dash oyunu özellikle fizik tabanlı oyun severler için alternatif bir seçenek sunmayı başarıyor.
  • Wipeout Dash 3

    Wipeout Dash 3 bu sefer seriye katmış olduğu tilt screen kontrolleriyle bize yepyeni 40 farklı bölüm sunan bir bulmaca oyunu.
  • Gunslugs 2

    Gunslugs 2, 2 boyutlu bir aksiyon oyunudur
  • Reckless Getaway 2 APK

    Reckless Getaway 2 APK, Pixelbite’ın yapımcılığını üstlendiği bir aksiyon oyunu.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.