Wipeout Dash 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Birinci oyunda kaldığı yerden sadece devam etmeyen Wipeout Dash 2, yeni fizik tabanlı bulmacaları ve gelişmiş kontrolleriyle de daha ilginç bir oyun olmayı başarıyor.

Fizik tabanlı bulmacaları sürükle ve bırak komutlarıyla çözdüğünüz Wipeout Dash 2, ilk oyundan bu yana artan milyona yakın oyuncuları bulmaca oyunlarında bir seviye yukarı çıkartıyor. Sadece yeni bölüm tasarımlarıyla da kalmayan oyun, yeni kontrolleri sayesinde oyunseverleri tekrar tavlamayı başarıyor. Yeni kullanıcıların da hiçbir keyiften mahrum bırakılmadığı bu oyuna alışmak ve dinamikleri öğrenmek kolay. İş, bulmacaları çözmek için yükselen mücadeleye geldiği zaman sizin kafanızı kurcalayacak adrenalin dolu bölümler de eksik değil.

40 farklı bölümü olan bu oyunda gelişmiş fizik kontrolleri ile birlikte bulmacaların kalitesi de belirgin bir ölçüde güzelleşmiş. Oyunun size sunduğu birçok şey ile birlikte cazibeyi sağlayan yegane unsur da ücretsiz olarak indirilebilir olması. Para ödemek istediğiniz takdirde reklamlardan kurtulma şansı da sunulmuş. Bir de jetonlu bir sistem aracılığıyla geçemediğiniz bölümü es geçme şansınız da var. Böylece bölümlere devam etmek isterken sizin vaktinizi fazla çalan bir yerde takılmak zorunda kalmıyorsunuz.

Alper Çetiner

Wipeout Dash 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
36.9 MB DOSYA BOYUTU

Birinci oyunda kaldığı yerden sadece devam etmeyen Wipeout Dash 2, yeni fizik tabanlı bulmacaları ve gelişmiş kontrolleriyle de daha ilginç bir oyun olmayı başarıyor.

Wipeout Dash 2, seriyi sadece kaldığı yerden sürdüren bir devam oyunu değil. Yeni fizik tabanlı dinamikleri her zamankinden daha gelişmiş olan bu bulmaca oyunu yeni sürükle ve bırak komutları sayesinde oyuncunun kontrol seçeneklerini de arttırıp seriyi takip edenler için küçük bir devrim yaratmış. Bununla birlikte kalitesi artan bölüm tasarımları da çok tatmin edici bir atmosfer yaratıyor. Teknolojiyi tasarımla birleştirip ivme kazanan bir oyun olarak seriyi takip etmemiş olanlar için başlaması, alışması ve öğrenmesi kolay ancak uzmanlaşması herkes için zor olan bir oyun sunulmuş.

Milyona yakın oyunseverin tercih ettiği serinin ikinci oyunu olan Wipeout Dash 2, oyunseverlere 40 farklı bölüm sunuyor. Bunun haricinde her oyunseveri mutlu eden bir başka özellik de oyunun tamamen ücretsiz indirilebilmesi. Oyun kalitesini artırmak isteyenler için para ödeyip reklamları kaldırmak da mümkün. Öte yandan jeton ödemeli bir sistem aracılığıyla uzunca takıldığınız ve vaktinizi fazlasıyla çalan bir bölümü es geçip sonraki mücadelelere kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wipeout Dash 3

    Wipeout Dash 3 bu sefer seriye katmış olduğu tilt screen kontrolleriyle bize yepyeni 40 farklı bölüm sunan bir bulmaca oyunu.
  • Wipeout Dash

    Android Wipeout Dash oyunu özellikle fizik tabanlı oyun severler için alternatif bir seçenek sunmayı başarıyor.
  • Wipeout 2

    Wipeout 2, televizyon ekranlarından bildiğiniz Wipeout yarışmasının mobil ortam için geliştirilen heyecanlı ve eğlenceli oyunu.
  • Shark Dash

    Android oyunu Sahrk Dash'da bulmacaları çözerek köpek balığı Sharkee'yi kaybolan kız arkadaşına kavuşturmalısınız.
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Wipeout

    Wipeout, bir çok zorlu oyun ile donatılan parkuru tamamlamak üzerine kurulu bir Android aksiyon oyunu.
  • Trials Wipeout 2017

    Trials Wipeout 2017, tüm Android telefonlarda akıcı oynanış sunan motosiklet yarışı oyunu.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi