Wipeout Dash 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

Wipeout Dash 3 bu sefer seriye katmış olduğu tilt screen kontrolleriyle bize yepyeni 40 farklı bölüm sunan bir bulmaca oyunu.

Artarak yükselen Wipeout Dash merakının bir sebebi de gelen her yeni oyunla birlikte modernize edilen kontroller. Wipeout Dash 3, eski oyunları deneyimlemiş olanların sıkılmayacağı kritik yenilikleri uygulamayı başarıp bu kes de tilt screen kontrolleriyle bulmaca oyunları serisine yeni bir derinlik katıyor. Yine alışılagelmişin dışında 40 farklı bölümde oynama fırsatınız var. Oyunseverlerin en çok merak ettiği soruya istinaden, serinin üçüncü bölümünün de ücretsiz olduğunu duyurmaktan memnunuz.

Seriye aşina olanlar bilecektir, bu oyunu öğrenmesi ve alışması çok kolay. Ancak, ilerleyen bölümlerde zorluk seviyesi oyun deneyiminizi çocuk oyuncağı olmaktan başarılı bir şekilde uzaklaştırıyor. Buna eklenen yeni kontrol mekanikleri ile birlikte hem daha zor görevler hem de daha çeşitli oynama seçenekleri düşünerek oynamayı sevenleri her zamankinden daha memnun edecek. Daha önceki oyunlara kıyasla grafikleri de yenilenen oyunun siyah ve sarı renk kombinasyonları yeni bir estetik yakalamış.

Alper Çetiner

Wipeout Dash 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
35.3 MB DOSYA BOYUTU

Wipeout Dash 3 bu sefer seriye katmış olduğu tilt screen kontrolleriyle bize yepyeni 40 farklı bölüm sunan bir bulmaca oyunu.

Milyonları peşinden sürükleyen Wipeout Dash serisinin en büyük kozlarından biri, yeni gelen her oyunla birlikte eklenen farklı kontroller ve taptaze yeni bulmacalar. Wipeout Dash 3 bu geleneği bozmuyor. Serinin sıkı takipçilerinin yeni bir oyunu oynar kadar hevesli olacaklar bu devam oyununda bu sefer tilt screen kontrolleri oyuna ivme sağlıyor. Alışılagelmişin dışında 40 yeni bölümün yine bulmaca seven bünyeleri mutlu edeceğini bildirmeyi es geçmiyoruz ama asıl merak edilen sorunun da bir cevaba ihtiyacı var. Wipeout Dash 3 geleneği bozmadan yine tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Seriyi daha önce oynamış olanlar biliyorlar ama biz ilk kullanıcı gözünden anlatalım. Seri devam ettikçe gelen yeni fizik mekanikleri ve kontrol seçenekleri oyun kalitesini her zaman büyük ölçüde artırıyor. Wipeout Dash 3, bu geleneğin bir parçası olarak çıtayı yükseltirken yeni oynayan oyuncular da dışlanmıyor. Oynarken öğrenmesi ve alışması oldukça kolay bir yapıya sahipken uzmanlaşmak vaktinizi alacaktır. Güncellenen grafiklerle birlikte ağırlıklı olarak rastlanılan sarı ve siyah tonlar oyuna yepyeni bir estetik de katmış.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wipeout Dash 2

    Birinci oyunda kaldığı yerden sadece devam etmeyen Wipeout Dash 2, yeni fizik tabanlı bulmacaları ve gelişmiş kontrolleriyle de daha ilginç bir oyun olmayı başarıyor.
  • Wipeout Dash

    Android Wipeout Dash oyunu özellikle fizik tabanlı oyun severler için alternatif bir seçenek sunmayı başarıyor.
  • Shark Dash

    Android oyunu Sahrk Dash'da bulmacaları çözerek köpek balığı Sharkee'yi kaybolan kız arkadaşına kavuşturmalısınız.
  • Wipeout 2

    Wipeout 2, televizyon ekranlarından bildiğiniz Wipeout yarışmasının mobil ortam için geliştirilen heyecanlı ve eğlenceli oyunu.
  • Wipeout

    Wipeout, bir çok zorlu oyun ile donatılan parkuru tamamlamak üzerine kurulu bir Android aksiyon oyunu.
  • Tile Master

    3 taşlı bulmaca oyunu!
  • Trials Wipeout 2017

    Trials Wipeout 2017, tüm Android telefonlarda akıcı oynanış sunan motosiklet yarışı oyunu.
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!