Wipeout

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1,786 TOPLAM İNDİRME

Wipeout, bir çok zorlu oyun ile donatılan parkuru tamamlamak üzerine kurulu bir Android aksiyon oyunu.

Not: Uygulamayı şu an için Türk kullanıcılar indiremiyor. Türkiye'ye açılmayan oyunun bir süre sonra gelme ihtimali bulunuyor.

Wipeout, büyük toplar, zıplamanız gereken platformlar, aşmanız gereken engeller ile dolu bir aksiyon oyunu. İzlemesi kadar oynaması da zevkli olan oyunu, Asuman Krause'nin anlatımı ile televizyon ekranlarından mutlaka hatırlıyosunuzdur. Büyük toplar üzerinden zıplayarka ilerleme, yumruk atan duvarı geçme, üzerine gelen engellerinin üzerinden zıplama ve çok daha fazla oyunu bulunan oyunda heyecan bir an olsun durmuyor.

Oyunda ilk başta biraz zorlanabilirsiniz fakat bir süre sonra alışarak çok daha başarılı olabilirsiniz. Ayrıca parkurda yapacağınız şık hareketler size ekstra puan kazandırıyor. En yüksek puanı elde etmeye çalışacağınız oyunda kendi performanslarınızın tekrarlarını izleyerek yaptığınız hataları görme şansınız bulunuyor.

Kazandığınız puanlarını kullanarak yeni parkurlar açarak, ekstra güç ve özellik sağlayan kafalık alabiliyorsunuz. Böylece parkurları tamamlarken avantaj elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz oyundaki başarımları kazanarak liderlik yarışında önlere geçmek için çok atik ve yetenekli olmanız gerekiyor.

Oyunun tek kötü yanı ücretli olarak satışa sunulması. Fakat bir kerelik ücret ödeyerek uzun süre boyunca Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak eğlenebileceğinizi düşünüyorum.

Barış YANIK

Wipeout

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
618 TOPLAM İNDİRME

Wipeout, birbirinden zorlu oyunlar ile dolu olan parkuru en kısa sürede bitirmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir iOS oyunu.

Not: Uygulamayı şu an için Türk kullanıcılar indiremiyor. Türkiye'ye açılmayan oyunun bir süre sonra gelme ihtimali bulunuyor.

Wipeout, televizyon ekranlarından çok iyi bildiğimiz oyunun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonu. Asuman Krause'nin neşeli bir şekilde sunduğu oyunda birbirinden zorlu ve eğlenceli oyun parkurunu tamamlamak ilk amacınız. Tabi uygulama içerisinde de Asuman Krause sunmuyor.

Hoplamalı, zıplamalı ve bol aksiyonlu oyunda genellikle üzerinize gelen engellerin üstünden zıplayacak ve kocaman topların üzerlerine basıp seke seke karşıya geçmeye çalışacaksınız. Eğer başaramazsanız soğuk su dolu havuza düşüyorsunuz ve geri gelerek parkuru tamamlamaya çalışıyorsunuz. Parkuru tamamladıktan sonra performansınızın tamamının tekrarını izleyerek hem gülebilir hem de hatalarınızı görebilirsiniz.

Arkadaşlarınız ile birlikte oynama frsatı bulacağını oyunda ilk başlarda biraz zorlanabilirsiniz fakat daha sonra bağımlısı olacak ve başından ayrılamayacaksınız. Oyunda başarılı olmanın şartlarından bir tanesi hızlı reflekslere ve keskin gözlere sahip olmak. Eğer yeterince dikkatli olamazsanız parkuru kötü sürede tamamlarsınız. Parkurdaki oyunlarda yapacağınız artistik hareketler size ekstra puan kazandırıyor ve bu puanları kullanarak farklı oyunlar açabilir yada güçlendirici kafalık alabilirsiniz.

Henüz Türkiye'de yaşayan iPhone ve iPad kullanıcılarının indirmesine açılmayan oyun 1.99 Dolar karşılığında satılıyor ve ücretsiz versiyonu bulunmuyor. Farklı bir ülkede yaşıyorsanız yada bir süre beklerim diyorsanız uygulamayı zaman zaman kontrol ederek ilk fırsatta oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wipeout 2

    Wipeout 2, televizyon ekranlarından bildiğiniz Wipeout yarışmasının mobil ortam için geliştirilen heyecanlı ve eğlenceli oyunu.
  • Trials Wipeout 2017

    Trials Wipeout 2017, tüm Android telefonlarda akıcı oynanış sunan motosiklet yarışı oyunu.
  • Wipeout Dash

    Android Wipeout Dash oyunu özellikle fizik tabanlı oyun severler için alternatif bir seçenek sunmayı başarıyor.
  • Wipeout Dash 2

    Birinci oyunda kaldığı yerden sadece devam etmeyen Wipeout Dash 2, yeni fizik tabanlı bulmacaları ve gelişmiş kontrolleriyle de daha ilginç bir oyun olmayı başarıyor.
  • Wipeout Dash 3

    Wipeout Dash 3 bu sefer seriye katmış olduğu tilt screen kontrolleriyle bize yepyeni 40 farklı bölüm sunan bir bulmaca oyunu.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada