Wireless Audio - Multiroom

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME

Wireless Audio - Multiroom, Samsung'un kablosuz hoparlörü için geliştirdiği özel Android uygulaması.

Wireless Audio – Multiroom, Samsung’un 360 derece dönebilen şık ve kompakt tasarımlı kablosuz ses cihazı Wireless Audio 360’ı Android telefon ve tabletinizden yönetmenize izin veren, aynı zamanda standart müzik çalar olarak ta kullanılabilen bir uygulama.

Çalan müziği bulunduğu odanın her tarafına eşit olarak dağıtan Samsung Wireless Audio ürününe sahipseniz, çalan müziği evinizin herhangi bir köşesinden kontrol etmenize imkan tanıyan bu yardımcı uygulamayı kesinlikle indirmelisiniz.

Ürün ile mobil cihazı aynı kablosuz ağa bağlayarak kullanmaya başlayabileceğiniz uygulamada beğendiğiniz şarkılardan oluşan harika çalma listeleri hazırlamanız mümkün. Evinizde olduğunuz vakit dilediğiniz odadan çalan şarkıyı mobilden kontrol etme konforunu sürebiliyor, dışarıda olduğunuz vakit normal bir müzik çalar vazifesinde çalma listelerinizi dinlemeye devam edebiliyorsunuz.

Telefonunuzdaki şarkıları otomatik olarak gören uygulamanın widget desteği de bulunmakta. Bu sayede uygulamayı açmadan kablosuz ses sisteminde çalan şarkıyı daha kolay yönetmeniz mümkün.

Erkan Calp

Wireless Audio - Multiroom

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Wireless Audio - Multiroom ile Samsung'un kablosuz hoparlörlerinden çıkan müziği iOS cihazınızdan kontrol edebiliyorsunuz.

Wireless Audio – Multiroom, evde sinema keyfi yapmak, müziğin çoşkusunu doyasıya çıkarmak için Samsung’un kablosuz hoparlörünü tercih eden kullanıcılar için hazırlanmış bir uzaktan kontrol uygulaması. Dilediğiniz odada çalan müziği iPhone ve iPad’inizden kontrolünüze altına alabiliyorsunuz.

Samsung’un iOS kullanıcılarına da ücretsiz olarak sunduğu Wireless Audio – Multiroom uygulaması, Samsung’un 360 derece dönebilen hoparlörleri Wireless Audio 360 dahil tüm ürünlerle uyumlu. Telefon veya tabletiniz üzerinden odalarınıza konumlandırdığınız Samsung kablosuz ses sistemini aktarılan müziği yönetebildiğiniz gibi sesi telefon hoparlörlerine vererek dışarıda standart bir müzik çalar olarak ta kullanma şansına sahipsiniz.

Telefonda olan müzikleri otomatik olarak algılayan ve ülkeye göre popüler müziklerini sunan Samsung Multiroom uygulamasında müzik çaların kontrolü basit ve eğlenceli. Şarkı değiştirmek için parmağınızı çember üzerinde kaydırmanız kafi oluyor. Hem evinizde dinlenirken, eğlenirken dinleyebileceğiniz, hem de dışarıda sporunuzu yaparken dinleyebileceğiniz çalma listeleri de hazırlayabiliyorsunuz.

Tek uygulama üzerinden tüm odalarınızda çalan müziği kontrolünüz altına alabileceğiniz Samsung Multiroom uygulamasının arayüzünün oldukça şık ve hızlı yapıda olduğunu da eklemem gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • Audio Beats

    Audio Beats uygulamasını kullanarak akıllı telefonlarınızda yüksek kalitede müzik dinleyebilirsiniz.
  • Audio Converter

    Audio Converter uygulaması ses dosyalarını dönüştürme, kesme ve birleştirme gibi özellikler sunuyor.
  • Hi-Res Audio Recorder

    Hi-Res Audio Recorder uygulaması yüksek kalitede ses kayıtları yapabilmenize olanak tanıyor.
  • Audio Recorder

    Audio Recorder, Sony tarafından geliştirilmiş akıllı saatlerde de kullanılabilen ses kayıt uygulamasıdır.
  • Music Audio Editor

    Music Audio Editor uygulamasını kullanarak sesleri kesebilir, mixleyebilir veya dönüştürebilirsiniz.
  • RecForge Lite - Audio Recorder

    RecForge Lite - Audio Recorder ile yüksek kaltie ses kaydı yapabilirsiniz
  • Video Audio Converter

    Video Audio Converter uygulamasıyla Android cihazlarınızda video dosyalarınızı kolaylıkla ses dosyalarına dönüştürebilirsiniz.