Woodturning 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
411 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Woodturning APK, ahşap oymacılığı sanatını icra ettiğiniz Android simülasyon oyunu. Mobildeki en iyi ahşap şekillendirme simülatörünü oynaması ücretsiz!

Woodturning 3D APK, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Ahşap oyma, şekillendirme simülatöründe müşterilerin siparişlerini tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Woodturning APK İndir

Büyük bir beğeniyle oynayabileceğiniz simülasyon oyunlarından bir tanesi olarak nitelendirebileceğim Woodturning APK Android oyununda kütük parçalarına şekil veriyorsunuz. Son derece keyifli bir etkiye sahip olan oyunda tek yapmanız gereken ekrana dokunmak. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda dikkatli de olmanız gerekiyor. Rahatlatıcı ve tatmin edici bir etkiye de sahip olan oyunda sürükleyici atmosfer yer almakta.

Woodturning’de amacınız gerçek bir oyma sanatçısı gibi sahip olduğunuz ahşap parçasına istenen şekli vermek. Oyunu oynamaya başladığınızda izleyerek yeniden yapmaya çalıştığınız bir şekil veriliyor. Her şekil, vazolar, kılıçlar ve oyacağınız başka süslemeler veya öğeler gibi farklı nesnelerle geliyor. Sanat eserinizi oymak ve süslemek için kullanabileceğiniz keski ve sünger gibi farklı aletler bulunuyor.

Obje ayarlandıktan sonra verilen şekli yeniden yapmak için kullanabileceğiniz bir ahşap parçasına sahip oluyorsunuz. Nasıl oyulacağına dair bir rehber olması açısından ahşabın üzerine gölge benzeri bir desen maskeleniyor. Deseni takip ederek oyarsanız nesneyi tam istendiği şekilde ortaya çıkarabilirsiniz.

Oyma işleminden sonra bir sonraki adımınız ahşabı döşemek. Ahşabın köşelerini süngerle biçimlendirerek her açıdan mükemmel olmasını sağlayın. Son adım olarak tahtayı sevdiğiniz bir renge boyama görevi veriliyor. Örneğin; vazonun beyaz olmasını istiyorsanız renklendirmek için beyaz sprey boyayı seçebilirsiniz.

Her şey tamamlandığında, ölçüm yapılıyor. Metre ile titizlikle ölçülüyor; bu sayede çalışmanızın önceden verilen şekle kıyasla ne kadar benzeştiği ortaya çıkıyor. İstenen şekli tutturmayı başarırsanız ekstra puan ve ödüller veriliyor.

Woodturning Oyunu Oyna

  • Bir ahşap parçasını verilen şekle dönüştürün.
  • Oyun, cilalayın, boyayın ve çalışmanıza bir desen ekleyin.
  • Para kazanın ve torna odanızı büyütün.

Woodturning, becerilerinizi geliştirmeye çalışan ve size eğlenceli vakit geçirmeyi garanti eden mobil oyunlardan biri. Mobildeki en iyi ahşap şekillendirme simülatörü oyunu ücretsiz ve internet bağlantısı gerektirmiyor. Beceri isteyen Android oyunları seviyorsanız, oyma sanatçısının yerine geçeceğiniz bu oyuna bayılacaksınız.

 

Murat İşçi

Woodturning 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
184 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Woodturning 3D, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici bir mobil simülasyon oyunu olarak dikkat çeken Woodturning 3D, beğenerek oynayabileceğiniz oyunlardan bir tanesi. Oyunda kütük parçalarına şekil veriyor ve zorlu bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Son derece keyifli bir etkiye sahip olan oyunda tek yapmanız gereken ekrana dokunmak. Rahatlatıcı ve tatmin edici bir etkiye de sahip olan oyunda sürükleyici atmosfer yer almakta. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Woodturning 3D sizleri bekliyor.

Woodturning 3D oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.
  • Smartphone Tycoon 2 APK

    Smartphone Tycoon 2 APK, telefon yapma oyunu olarak geçiyor. Kendi şirketinizi kurup akıllı telefonlar tasarlıyor, pazar lideri olmak için çalışıyorsunuz.
  • Cafeland APK

    Cafeland APK Android oyunda kendi restoranınızı işletiyorsunuz. Restoran oyunu ücretsiz oynanabiliyor.
  • Ranch Simulator APK

    Ranch Simulator APK, çiftlik simülasyon oyunu olarak geçmektedir.
  • Idle Miner Tycoon APK

    Idle Miner Tycoon APK Android oyunda kendi maden şirketinizi kurup yönetiyorsunuz. Madencilik oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Train Station 2 APK

    Train Station 2 APK Android simülasyon oyununda kendi tren istasyonunuzu yönetiyorsunuz. Tren strateji oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Block Amok

    Block Amok'ta bölümlerdeki ahşap blokları topumuzu kullanarak yıkmaya çalışıyoruz.