Word Search

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz deneyim sunan bir mobil kelime oyunu6

Word Search, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil kelime oyunu olarak dikkat çekiyor. Kelime dağarcığınızı genişletebileceğiniz oyunda gizli kelimeleri açığa çıkarıyor ve puanlar kazanarak zorlu bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Kelime oyunlarını seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda farklı kategorilerden binlerce kelimeyi açığa çıkarmanız gerekiyor. Renkli atmosferi ve kaliteli görselleriyle de dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Verilen kelimeleri sağdan sola, solan sağa ya da çapraz olarak bulup üstünü çizmeniz gereken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Basit kontrolleriyle de dikkat çeken Word Search, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Word Search, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Gizli kelimeleri açığa çıkarıp ilerleyebileceğiniz bir oyun olan Word Search, sizleri bekliyor.

Word Search oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Word Search

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
151 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil kelime oyunu

Word Search, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil kelime oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gizli kelimeleri açığa çıkararak ilerleyebileceğiniz oyunda puanlar kazanıyor ve zorlu bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Basit kontrolleri ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken oyunda kelime dağarcığınızı da geliştirebiliyorsunuz. Renkli atmosferi ve kaliteli görselleriyle de dikkat çeken oyunda işiniz bir hayli zor. Verilen kelimeleri sağdan sola, solan sağa ya da çapraz olarak bulup üstünü çizmeniz gereken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Kelime oyunu sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Word Search - Hidden Words, sizleri bekliyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Word Search, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Gizli kelimeleri açığa çıkarıp ilerleyebileceğiniz bir oyun olan Word Search, sizleri bekliyor.

Word Search oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Word Search Race

    Word Search Race, Android cihazlarınızda online da oynayabileceğiniz kelime bulma oyunu.
  • Words Master

    Words Master Android İndir: Kelime bulmaca oyunu
  • Cracky Words (Çatlak Kelimeler)

    750 bulmaca, binlerce gizlenmiş kelime
  • Words Story-Addictive Word Game

    Mantığınızın gelişmesine katkıda bulunan eğlenceli bir kelime oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Words Royale

    Şimdiye kadar oynadığınız tüm kelime oyunlarını unutun!
  • Words With Friends 2

    Mobilde en çok oynanan kelime oyunu
  • Words Story: Escape Alcatraz

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu
  • Word Search

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kelime oyunudur.