Wordament

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME

Wordament, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz çoklu oyuncu desteği sunan eğlenceli bir kelime bulma oyunu.

Kelime bulma oyunlarında iyiyim diyorsanız Microsoft tarafından sunulan Wordament’ı şiddetle öneririm.

Aynı anda binlerce kelime avcısına karşı yarıştığımız kelime oyununda her ne kadar Türkçe dil desteği sunuyor olsa da oyunun İngilizce üzerine kurulu olduğu anlaşılıyor. Bu açıdan İngilizceniz iyi değilse oyundan zevk alamayacağınızın garantisini verebilirim. Tabii ki oyunda birinci olmak için iyi seviyede İngilizce bilmek yeterli olmuyor; tablodaki gizli kelimeleri herkesten önce fark etmeli ve eklemelisiniz.

Farklı oyun modları sunan Wordament’te birinci olmanın birden fazla bulunuyor. Mümkün olduğunca fazla sayıda kelime bularak, en yüksek puanı elde ederek, en uzun kelimeyi bularak, en iyileri yenerek şampiyonlar koltuğuna oturabiliyorsunuz.

Çoklu oyuncu desteği ve gerçek zamanlı oynanışı öne çıkan oyunda kelimeleri ortaya çıkarmak için aşağı, yukarı, geri, ileri ve çapraz kaydırma hareketlerini kullanıyorsunuz. Kelime bulmada zorlandığınız an tabloyu döndürebiliyorsunuz. Her kelimenin puanı tahmin edeceğiniz üzere farklı ve kazanacağınız puan buna göre belirleniyor. Başkalarının bulduğu kelimeleri bulduğunuzda tabii ki puan alamıyorsunuz. Puan demişken en iyiler tablosunu görebilmeniz için oyuna Xbox veya Facebook hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. İstatistikler benim için önemli değil, eğlenmek istiyorum diyorsanız misafir seçeneği de mevcut.

Erkan Calp

Wordament

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
14.4 MB DOSYA BOYUTU

Wordament, Microsoft tarafından ücretsiz olarak sunulan online kelime bulma oyunu.

Sizler de benim gibi kelime bulma oyunlarını severek oynayan biriyseniz aynı anda binlerce kişiye karşı yarışma fırsatı sunan Wordament’ı kesinlikle denemelisiniz.

Dünya genelinde en iyi kelime avcıları ile karşı karşıya geldiğimiz oyunda bilginin yanında hız da büyük önem taşıyor. Küçücük tabloda saklanan kelimeleri bir bir ortaya çıkararak ilerlediğimiz oyunda kelimeleri bulmak için çapraz, ileri, geri, yukarı, aşağı kısacası her yönü denememiz gerekiyor. Bize verilen sürede bulmamız gereken kelime sayısı, kazanmamız gereken puan tablonun sol üst köşesinde belirtiliyor. Süre sona erdiğinde ise herkesin o tabloda bulduğu kelimeleri görüyoruz.

Oyun Türkçe dil desteği sunmasına rağmen Türkçe oynamamanızı tavsiye ederim. Oyun boyunca aklınıza gelmeyecek, gerçekten saçma ve Türkçemizde yer almayan kelimeler ortaya çıkıyor. Bu yönden bulmaca dilini İngilizce olarak ayarlamanızı öneririm.

En uzun kelimeyi bularak, en iyi puanı elde ederek, en fazla kelimeyi bularak, rakiplerinizi yenerek şampiyonlar tablosunda kendimizi gösterebileceğimiz oyunda istatistikler de oldukça önemli. Bulduğunuz en iyi kelime, toplam skorunuz, en iyi kelime sayınız gibi oyun içi istatistikleri görebilmeniz için Xbox veya Facebook hesabınıza giriş yapmanız şart olsa da misafir modunda da oyunu oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Wordament

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Wordament, küçücük tabloda gizlenen kelimeleri herkesten önce bulmaya çalıştığınız, online oynanan bir kelime oyunu.

Wordament için Windows Phone telefonunuzda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz en eğlenceli kelime oyunu diyebilirim. Hem Türkçe hem de İngilizce dili destekleyen oyun gerçek zamanlı ve süreye karşı oynandığından son derece zor bir o kadar da keyifli.

Dünya genelinde en çok oynanan kelime oyunu Wordament’te amacımız bize verilen süre sona ermeden bulabildiğimiz kadar kelime bulmak ve en yüksek puanı elde etmek. Kelimeleri bulmak için parmağımızı sağa, sola ve çapraz kaydırıyoruz. Kazandığımız puan harfler için önceden belirlenmiş puanların toplamı ile ortaya çıkıyor. Bu açıdan kelimelerinizi oluştururken puanı yüksek harflere öncelik vermenizi öneririm. Kelimelerin saklandığı tablonun döndürülebilir olması da kelime bulmakta zorlandığımız anlarda oldukça işimize yarıyor.

Wordament’ta en iyiler listesine farklı yollarla girebiliyoruz. Mümkün olduğunca fazla sayıda kelime bulma, en iyi skoru kazanma, en uzun kelimeyi bulma gibi istatistikler şampiyonu belirliyor. Tabii ki istatistikleri görüntüleyebilmeniz için ya Facebook ya da Xbox hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Hesaplarınızı bağlamak istemiyorsanız oyunu misafir olarak ta oynamanız mümkün.

Kelime bilginize güveniyorsanız Wordament kesinlikle atlamamanız gereken bir mobil oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wordament Snap Attack

    Wordament Snap Attack, süreye karşı oynanan eğlenceli bir kelimeli oyunudur.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • Kelime Makinesi

    Kelime Makinesi, kelime oyunu oynarken kelime üretmekte zorlanırsanız ya da oyun kilitlenirse sizin yerinize kelime üreten bir Android uygulaması.
  • Kelime Turu

    Dünyayı gezerken yeni kelimeler öğrenin.