WordPress Theme Detector

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

WordPress tabanlı web sitelerinin temalarını WordPress Theme Detector aracıyla öğrenebilirsiniz.

WordPress Theme Detector servisini kullanarak, WordPress tabanlı web sitelerinde kullanılan temayı kolayca öğrenebilirsiniz.

WordPress, dünyada en çok kullanılan içerik yönetim sistemlerinin başında geliyor. Birçok türde web sitesi için uygun altyapı sunan WordPress, tema ve eklenti seçeneklerinin fazla olmasıyla da tercih sebebi olabiliyor. Kişisel blog, haber, e-ticaret, portfolyo vb. kategorideki web siteleri için uygun temalar bulunan WordPress platformunu kullanan web siteleri de bir hayli fazla.

İnternette gezinirken bazı WordPress tabanlı web sitelerinin kullandığı temayı merak ediyor olabilirsiniz. Aslında bunu öğrenmek için sayfada boş bir yere tıklayıp, sayfa kaynağını göstererek öğrenebiliyoruz fakat bunu daha kolay bir şekilde yapabilmeniz mümkün. WordPress Theme Detector aracı, sadece web sitesinin adını yazarak kullanılan temanın adını öğrenebilmenizi sağlıyor. Enter website URL bölümüne tema adını merak ettiğiniz web sitesinin adını yazdıktan sonra hemen alttaki butona tıklamanız yeterli olacaktır. Eğer, web sitesi geliştiricileri tema için hazırlanmış özel bir stil dosyası kullanmıyorsa veya tema tamamen değiştirilmediyse temanın adını öğrenebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WPThemeGenerator

    Popüler blog sistemi Wordpress'i kullanan her blogcunun kendisine ait bir wordpress tema hazırlayabilmesi için geliştirilmiş web uygulamasıdır.
  • isitwp.com

    Bir web sitesinin WordPress olup olmadığını merak ediyorsanız, isitwp.com'a girerek web sitesini test edebilirsiniz.
  • HootSuite

    HootSuite Facebook, Twitter, Foursquare, LinkedIn, Myspace, Wordpress hesaplarının tek bir web arayüzünden yönetilmesi ve sosyal medya kampanyalarının monitörlenmesi için kullanılan başarılı bir uygulama.
  • Trend Micro Heartbleed Detector

    Trend Micro Heartbleed Detector, Heartbleed açığından etkilenen siteleri tespit etmenizi sağlayan bir araçtır.
  • Firefox Private Network

    Web'de gezinirken bilgilerinizi korumaya başlayın.
  • Jpeg.io

    Büyük boyutlu resim dosyalarınızı Jpeg.io aracıyla kalitesini bozmadan küçültebilirsiniz.
  • GramBig

    GramBig uygulaması ile Instagram kullanıcılarının fotoğraflarını indirebilir, tam boyutlu halini görüntüleyebilirsiniz.
  • AutoCAD WS

    Popüler teknik çizim programı AutoCAD'in web tarayıcınız üzerinden çalışan DWG formatlı dosyalarınızı açıp, düzenleyebileceğiniz çizim uygulamasıdır.