Words MishMash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Words MishMash Android cihazlar için bir kelime bulma oyunudur.

Bulmaca tarihinin temel taşlarından kelime bulma oyunu, Words MishMash oyununda yeniden can buluyor. Karışık harfler arasında gizlenmiş kelimeleri bulma oyunu deyince uygulama marketler dolup taşmış durumda. Bu uygulamanın çekici yanı zorluk seviyesi ve zaman kısıtı ile basit bir oyunu eğlenceli hale getirmesi olmuş.

Oyuna başladığınızda karşınıza iki zorluk derecesi çıkıyor. Birini seçerek oyuna hemen ve kolayca başlayabiliyorsunuz. İsterseniz daha sonra ayarlar kısmından ses ve dil ayarlarını gerçekleştirebiliyorsunuz. Sizi oyuna ısıtmak için zor seviyeden önce kolay olanı geçmeniz şartı konmuş. Oyun İngilizce kelimeler üzerinden oynanan, 8x8 kafes şeklinde toplam 64 karmaşık harf görünümlü bir oyun ekranına sahip. Saklı tüm kelimeleri bularak tamamlayabileceğiniz oyun tek elle ekran üzerinde parmağınızı kaydırarak oynanabildiğinden toplu taşımada, ofiste elinizde çayınızla veya çorba karıştırırken can sıkıntınızı gidermek için tercih sebebi olabilir.

Kendimi çok zorlamak istemiyorum diyenler için 3 adet ipucu hakkı bulunuyor. Bunları kullanmak istediğinizde bulunması gereken kelimelerin baş harfleri ekranda işaretleniyor. Ortalama bir İngilizce seviyesine sahip herkesin kolayca oynayabileceği oyunu zaman öldürmek için telefonunuzda bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Merve Sarpkaya

Words MishMash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
21.5 MB DOSYA BOYUTU

Words MishMash iPhone ve iPad için bir kelime bulma oyunudur.

iPhone ve iPad'inizdeki oyunların yanında bulundurmak isteyeceğiniz bir klasik kelime oyunu Words MishMash. Bulmaca meraklılarının zaten aşina olduğu oyunun telmeli gizli kelimeleri bulmaktan oluşuyor. Bu uygulamadaki güzellik ise bunu iki zorluk derecesi ve süre kısıtıyla zenginleştirmiş olması. Oyunun başında zor seviye kilitli olduğundan kolay seviyeyle başlıyorsunuz. Size verilen süre içinde 8 satıra 8 sütun olarak oşturulan 64 hücreli kafesin içindeki karışık harflerin arasından kelimeleri bulup çıkarmanız gerekiyor.

Oyun İngilizce kelimelerle oynandığı için en azından orta düzeyde kelime bilginizin olması sizi rahatlatacaktır. Yoksa da bu oyunla kelime dağarcığınızı genişletme ve unuttuğunuz kelimeleri hatırlama şansı buluyorsunuz. Yine de zor geldiyse ipucu hakkınızı kullanarak başlangıçta üç kelimenin baş harflerini alma lüksüne sahipsiniz.

Daha eğlenceli bir arayüzü olabilirdi diye düşündürse de klasik çizgilerle hoş görünen ve kullanımı kolay tasarlanan oyun can sıkıntınızı gidermek adına indirip bir köşede bulundurabileceğiniz bir uygulama.

Merve Sarpkaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Words Master

    Words Master Android İndir: Kelime bulmaca oyunu
  • Words With Friends

    Words With Friends, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak eğlenceli bir kelime bulmaca oyunu.
  • Wiz Of Words

    Zevkli deneyim sunan bir kelime oyunu
  • Cracky Words (Çatlak Kelimeler)

    750 bulmaca, binlerce gizlenmiş kelime
  • Words Story: Escape Alcatraz

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu
  • Word Search - Hidden Words

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil kelime oyunu6
  • Words Royale

    Şimdiye kadar oynadığınız tüm kelime oyunlarını unutun!
  • Words Of Wonders

    Gizli kelimeleri bulurken dünya harikalarını keşfedin.