World Conqueror 4

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,535 TOPLAM İNDİRME

World Conqueror 4, Android telefon ve tabletler için geliştirilmiş kaliteli strateji oyunlarından bir tanesidir.

World Conqueror 4, Android platformu üzerinde oynayabileceğini en kaliteli strateji oyunlarından bir tanesidir.

Serinin diğer oyunlarında olduğu gibi Easy Inc tarafından yapılan ve bu sefer ücretli şekilde piyasaya sürülen World Conqueror 4, mobil platformlar üzerinde oynayabileceğiniz en ayrıntılı ve başarılı oyunlardan bir tanesi. İkinci Dünya Savaşı temalı bu strateji oyununda, amacınız bütün savaşlardan sağ aslim çıkarak, seçtiğiniz ülkeyi yönetmek.

Bilgisayar üzerinde oynadığınız, 4K olarak tabir edilen ve son zamanlarda özellikle Hearts of Iron IV ile tekrar popüler olmayı başaran bir türün içerisine rahatlıkla koyabileceğimiz World Conqueror 4’de amacımız İkinci Dünya Savaşı’nın kazanan taraflarından bir tanesi olmayı başarmak. Bunun için de seçtiğimiz ülkeyi askeri ve teknolojik olarak geliştirmek durumundayız. Tüm bunlarla uğraşırken üstüne üstlük savaşları da kazanmalı ve karşı taraftaki bütün devletleri egale etmeliyiz.

Domination, Conquest ve Scenario olmak üzere üç temel modu olan oyunda, farklı modlarla çeşitlilik de sağlanmış. Domination modunda bütün haritayı ele geçirmeye çalışırken, Conquest'te belirli savaşlara sahil oluyor ve Scenario'da da bir hikayenin peşinden gidiyoruz. Oldukça başarılı grafikleri iyi oturtulmuş mekanikleri ve hikayesiyle World Conqueror 4, parasına değen oyunların başında geliyor.

Ramazan Tugay Kahraman

World Conqueror 4

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
448 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

World Conqueror 4, iOS platformu üzerinde oynanabilen İkinci Dünya Savaşı temalı bir strateji oyunudur.

World Conqueror 4, iOS işletim sistemi üzerinde rahatlıkla oynayabileceğiniz İkinci Dünya Savaşı temalı bir strateji oyunudur.

Easy Inc tarafından geliştirilen ve bundan önceki üç oyunuyla mobil dünyanın en iyi strateji oyunu serilerinden bir tanesi olmayı başaran World Conqueror, mobil oyunculara PC kalitesinde bir strateji deneyimi sunmayı başarıyordu. Serinin yeni oyunuyla birlikte kalitesini birkaç seviye daha yukarı çıkarmayı başaran yapımcılar, bu sefer ücretli şekilde ve çok farklı seçeneklerle karşımıza çıkmış durumdalar.

Bilgisayar üzerinde oynadığınız Hears of Iron IV ya da buna benzer diğer strateji oyunlarında olduğu gibi sizleri İkinci Dünya Savaşı’nın en ateşli yılarının ortasına atan World Conqueror 4’te amacınız seçtiğiniz bir ülkeyi askeri ve teknolojik olarak geliştirmek. Bütün bu geliştirmeleri yaparken de savaş alanında kaybetmemek ve generallerinizle birlikte bütün muharebelerden sağ çıkabilmek.

Domination, Conquest ve Scenario olmak üzere üç temel modu olan oyunda, domination modunda bütün haritayı kontrol etmeye, conquest modunda çeşitli savaşları kazanmaya ve scenario modundaysa bir hikayenin peşinden gitmeye çalışıyorsunuz. Strateji sevenler için kaçırılmayacak yapımlardan bir tanesi olan World Conqueror 4, çok yüksek olmayan fiyatıyla da sevenlerine göz kırpıyor.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Conqueror 3 APK

    World Conqueror 3 APK, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen taktiksel bir savaş oyunudur.
  • World Conqueror 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Great Conqueror: Rome

    Roma'nın kurulmasına tanıklık edin ve yönetin.
  • CATAN - World Explorers

    CATAN - World Explorers Android İndir: Niantic'in yeni Pokemon GO gibi konum bazlı strateji oyunu
  • World War Doh

    World War Doh Android oyununda ordu kurup rakiplerinize hükmediyorsunuz.
  • World of Water APK

    Su altı dünyasına giriş yaptığınız World of Water APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunları arasında yer alıyor.
  • World War Arena

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Jurassic World APK

    Jurassic World APK, dinozorları yetiştirip savaştırabildiğimiz bir Android strateji oyunudur. Jurassic World The Game, filmden uyarlama mobil oyunlar arasında.