World Cup Penalty Shootout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
906 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

World Cup Penalty Shootout detaylı grafikleri, farklı oyun modları ve eğlenceli dinamikleriyle dikkat çeken bir penaltı çekme oyunudur.

World Cup Penalty Shootout futbolseverlerin mutlaka denemesi gerken oyunlardan. Dünya Kupası tam gaz devam ederken futbol keyfinizi zirveye çıkarmak istiyorsanız World Cup Penalty Shootout'a mutlaka göz atın.

Oyunda 12'den fazla takım yer alıyor ve dilediğiniz seçip oyuna başlayabilirsunuz. Buna ek olarak 4 farklı oyun modunun yer verilmesi keyif faktörünü ciddi seviyede artırmış. Oyunun en önemli detaylarından birisi de son derece içgüdüsel kontrollere sahip olması. Daha önce bu tarz bir oyun oynadıysanız World Cup Penalty Shootout'ı da zorlanmadan oynayabilirsiniz.

Oyunun grafikleri iyi diyebileceğim bir seviyede yer alıyor. Aynı kategoride yer alan rakiplerinin sahip olduğu grafiklere benzer detaylara sahip. Oyunun ilk birkaç bölümü daha çok ısınma havasında geçiyor. Kale ile aramıza barajlar kurulmaya başlamasıyla gerçek zorluk hissedilmeye başlıyor. Topa vereceğimiz falsolar ile kaleciyi şaşırtıp gol atmaya çalışıyoruz.

Başta da belirttiğim gibi futbol oyunlarına düşkünseniz ve eğlenceli vakit geçirebileceğiniz keyifli bir oyun arıyorsanız World Cup Penalty Shootout denemeniz gereken oyunlar arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Penalty Soccer World Cup Game

    Penalty Soccer World Cup Game, geçtiğimiz yıl Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan esinlenerek hazırlanan eğlenceli ve ücretsiz bir Android penaltı atma oyunu.
  • World Cup Run

    World Cup Run ilginç ve yenilikçi bir futbol oyunudur
  • Soccer Star 2016 World Cup

    Soccer Star 2016 World Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • ESPN FC Football & World Cup

    ESPN FC Football & World Cup ile dünya futbolunu ve Dünya Kupası heyecanını mobil cihazınızdan takip edebilirsiniz.
  • FIFA Football: FIFA World Cup

    FIFA Football: FIFA World Cup güncellemesi Android telefon ve tabletler üzerinde oyunculara Dünya Kupası heyecanı sunuyor.
  • Football World Cup 2014

    Dünya Kupası heyecanını ücretsiz olarak mobil cihazlara getiren Football World Cup 2014 ile futbolun büyülü atmosferini sonuna kadar yaşayacaksınız.
  • World Cup Table Tennis

    Keyifli bir masa tenisi oyunu olan World Cup Table Tennis kaliteli grafikleri ve gelişmiş fizik motoruyla dikkat çekiyor.