World Series of Poker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

World Series of Poker, profesyonel olarak online poker oynamak isteyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android poker oyunu.

World Series of Poker, Android mobil cihazları üzerinde kart oyunları oynamayı seven kullanıcılara farklı bir poker deneyimi ve eğlencesi sunan online ve ücretsiz bir Android poker oyunu.

Dilediğiniz yerde ve istediğiniz zaman Android telefon ve tabletleriniz üzerinde poker oynama imkanı sunan oyuna arkadaşlarınızı da davet ederek onlarla birlikte canlı olarak poker oynayabiliyorsunuz.

Sürekli olarak düzenlenen poker turnuvaları sayesinde heyecanınızı 2'ye katlayan World Series of Poker, her 4 saatte bir online olmanız durumunda size çip hediye ederek, çipiniz bitse bile yeniden poker oynama şansı tanıyor. Böylece 4 saatte bir çiplerinizi arttırıp çip zengini olabiliyorsunuz.

Dünya'nın farklı büyük şehirlerindeki poker casinolarında poker oynama keyfi yaşayacağınız bu oyunu indirmek tamamen ücretsiz.

Dilerseniz kimliğinizi açığa çıkarmadan anonim olarak masalara oturabildiğiniz World Series of Poker içerisinde poker dışında bazı diğer mini oyunlar da bulunuyor. Poker oynamaktan sıkılırsanız bu oyunlara da geçiş yaparak eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz.

Facebook hesabınız ile bağlanarak ekstra 15.000 dolar ödül kazanacağınız oyunu hemen Android telefon ve tabletlerinize indirerek siz de poker masalarındaki yerinizi alın.

Barış YANIK

World Series of Poker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
40.2 MB DOSYA BOYUTU

World Series of Poker, poker hayranlarına özel olarak hazırlanan ve son versiyonu ile birlikte geliştirilip çok daha eğlenceli hale getirilen ücretsiz bir iOS poker uygulamasıdır.

World Series of Poker, iOS platformundaki en iyi poker uygulamalarından biri olarak yenilenen versiyonuyla birlikte, gelişmiş oynanış ve muhteşem yeni özellikleri ile kullanıcılarına eskisinden çok daha iyi hizmet vermektedir. Poker oynama keyfinizi zirveye çıkaracak olan World Series of Poker'de sürekli olarak dağıtılan çiplerden yararlanabiliyorsunuz.

Texas Hold'Em, Omaha, turnuva ve daha fazlasını oynayabileceğiniz uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz. 4 saatte bir verilen ücretsiz çiplerden yararlanmak isterseniz tek yapmanız gereken her 4 saatte bir oyuna giriş yapmak. Uygulama içerisindeki düzenli olarak yapılan turnuvalara katılarak profesyonel poker oyuncuları ile karşılaşma şansını yakalayabilirsiniz. Poker oyunu aralarında slot makinelerinde oyun oynayarak ekstra çip kazanabiliyorsunuz. iOS telefon, tablet ve Facebook üzerinden oynanabilen oyuna arkadaşlarınızı davet ederek birlikte poker oynayabilir hatta arkadaş grubunuz içinde poker geceleri düzenleyebilirsiniz.

Oyuna telefon, tablet ve Facebook üzerinden bağlanabildiğiniz gibi, başladığınız oyunlara cihaz değiştirerek devam edebilirsiniz. Ayrıca Facebook üzerinden oyuna bağlandığınızda 15.000 $'lık ekstra çipinde sahibi oluyorsunuz. Oyundaki misafir modu sayesinde, dilerseniz kimliğinizi göstermeden anonim olarak poker oynama keyfini yaşayabilirsiniz.

Tüm Poker hayranlarınız iPhone ve iPad'lerinde olması gereken bu uygulama ile vaktin nasıl geçtiğini farkedemeyebilirsiniz. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamayı kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Poker Club

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir poker oyunudur.
  • Governor of Poker 2

    Governor of Poker 2, tekli oyuncu modunda internet bağlantısına ihtiyaç duymadan ücretsiz olarak oynayabileeğiniz bir Android poker oyunu.
  • Banker: Star of Las Vegas

    Banker: Star of Las Vegas ile Android cihazlarınızda Poker keyfi yaşayın, arkadaşlarınızla takım kurun ve bankacıya karşı mücadele edin!
  • Poker Türkiye

    Poker Türkiye, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.
  • PokerStars Poker

    PokerStars Poker, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak poker oynayabileceğiniz başarılı bir online poker oyunu.
  • Texas Poker

    Texas Poker, diğer poker oyunlarına göre daha farklı ve eğlenceli olan ücretsiz ve online Android poker oyunu.
  • Poker Extra

    Poker Extra, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve çevirimiçi bir poker oyunudur.
  • Live Hold'em Poker Pro

    Live Hold'em Poker Pro, Android platformundaki en iyi Texas Hold'em Poker uygulamalarından biri olarak milyonlarca oyuncu ile birlikte Poker oynama imkanı sunuyor.