World's Biggest Sudoku

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

World's Biggest Sudoku, elle hazırlanmış yüzlerce Sudoku'nun yer aldığı bir bulmaca oyunudur.

World's Biggest Sudoku, her yaşta Sudoku oyuncusuna hitap etmekte ve elle hazırlanmış 350’den fazla Sudoku tablosu sunmaktadır. Serbest oynanışın yanı sıra görev bölümleri de içeren bu Sudoku oyunu eski Android telefon ve tablet modellerinde de akıcı bir şekilde oynanabilmektedir.

Kolay, orta, zor ve en zor olmak üzere 4 farklı seviyede oynamanıza izin veren oyunda Sudoku tabloları elle hazırlandığından oynarken maksimum seviyede zevk alıyorsunuz. Her seviyeye hitap eden yüzlerce Sudoku bulmacasını tamamladığınızda ise çeşitli ödüllerin sahibi oluyorsunuz. Kilidini açacağınız 10 başarım, tamamlamanız gereken 57 görev, toplayacağınız 45 ödül içeren oyunda içinden çıkılması güç Sudoku tablolarında oldukça işinize yarayacak ipucu seçeneği de bulunuyor.

Rakam yerleştirmeye dayanan bir zeka oyunu olan ve hafızanın diri kalmasında büyük etkisi olan Sudoku’ya merakınız varsa, rastgele değil elle hazırlanmış yüzlerce bulmacanın yer aldığı World’s Biggest Sudoku oyununu kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

World's Biggest Sudoku

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
30.1 MB DOSYA BOYUTU

World's Biggest Sudoku oyununda en kolaydan en zora 350'den fazla Sudoku tablosu bulunmaktadır.

İster Sudoku’ya yeni başlamış biri olun isterseniz de Sudoku tablolarını çerez niyetine çözen biri… Elle hazırlanmış 350’den fazla Sudoku bulmacasının bulunduğu World's Biggest Sudoku oyunu tam size göre.

Konsantrasyonu artırma, unutkanlığı azaltma, beyni dinç ve sağlıklı tutma, zihni dinlendirme ve daha pek çok yararı bulunan Sudoku’nun meraklıysanız World’s Biggest Sudoku ile kesinlikle tanışmalısınız.

En basitten süper zora dört farklı zorluk düzeyinde hazırlanmış tabloların bulunduğu oyunda tamamladığınız her Sudoku tablosu için bir prestijli ödül kazanıyor, başarımların kilidini açıyorsunuz. Çözmekte takıldığınız, bir türlü ilerleyemediğiniz tablolarda ise ipucundan yararlanıyorsunuz.

World’s Biggest Sudoku Özellikleri:

  • Yüzlerce el yapımı Sudoku tablosu
  • Kolay, normal, zor, çok zor olarak oynama
  • 45 prestij ödülü, 57 görev, 10 başarım
  • Kalem işaretlemesi
  • İpucu ( Bir tabloda en fazla 3 kere ipucu kullanabiliyorsunuz.)
  • Çok sayıda arka plan teması
Erkan Calp

World's Biggest Sudoku

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

World's Biggest Sudoku, 350'den fazla el yapımı Sudoku tablosu ile dünyanın en büyük ve en iyi Sudoku oyunudur.

World's Biggest Sudoku, mobil platformlarda oynanmak üzere dizayn edilmiş şimdiye kadarki en büyük ve en iyi Sudoku oyunudur. Çok kolaydan çok zora 4 farklı seviyede en önemlisi de elle hazırlanmış Sudoku bulmacası ile sizleri baş başa bırakan oyun Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli tüm telefon ve tabletlerde oynanabiliyor.

Yeni ve usta Sudoku oyuncularına yönelik hazırlanmış toplamda 361 Sudoku tablosunun yer aldığı oyunda tamamladığınız her tablo için ödül kazanıyor, başarılarınıza başarı ekliyorsunuz. Tabii ki tabloyu ne kadar az hatayla çözerseniz ve de ne kadar az sayıda ipucu alırsanız o kadar yüksek puanla bitiriyorsunuz.

Diğer Sudoku oyunlarındaki gibi kalemle işaretleme, zorlu tablolarda ipucu alma (En fazla 3 ipucu hakkınız bulunmakta.) farklı tema seçenekleri gibi özelliklerinde bünyesinde barındıran World’s Biggest Sudoku, Sudoku çözmekten keyif alan herkese önerebileceğim bir mobil oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sudoku World

    Sudoku World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Sudoku Master

    Sudoku Master, sudoku severler için tasarlanmış oldukça güzel ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Sudoku Free

    Sudoku Free, Sudoku severlerin yada beyin jimnastiği yapmak isteyenlerin kullanabileceği yararlı ve ücretsiz bir Android sudoku uygulamasıdır.
  • Sudoku

    Sudoku, popüler bulmaca türünün Android sürümü.
  • Super Sudoku

    Super Sudoku, renkli ve ücretsiz bir Sudoku oyunu.
  • Conceptis Sudoku

    Klasik Sudoku' dan sıkılanlara...
  • AE Sudoku

    AE Sudoku, akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.
  • Sudoku Quest

    Sudoku Quest Free, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.