Wrecked (Island Survival Sim)

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Wrecked (Island Survival Sim) mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur

Wrecked (Island Survival Sim) eğer sürükleyici bir macera yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil hayatta kalma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Wrecked (Island Survival Sim)'de bir gemi kazansından sonra gemisi batan ve kendini bir adada sahile vurmuş bir şekilde bulan bir kahramanın yerine geçiyoruz. Yanımızda hiçbir eşya veya araç olmadığı için adayı dolaşarak ihtiyaç duyacağımız eşyaları ve kaynakları toplamamız, kendi silahlarımızı ve araçlarımızı inşa etmemiz gerekiyor.

Wrecked (Island Survival Sim)'de adanın 10 farklı bölgesini keşfedebiliyoruz. Bu 10 bölgede bizi farklı tehditler bekliyor. Kaplanlar gibi vahşi hayvanların yanısıra onlardan da vahşi olan insanlar işleri karıştırıyor. Oyunda sağlığımıza dikkat etmenin yanısra uyuyarak kahramanımızın enerjisini dengede tutmamız gerekli.

2 boyutlu grafiklere sahip olan Wrecked (Island Survival Sim) biraz ilginç kontrollere sahip.

Can Erdil Şentürk

Wrecked (Island Survival Sim)

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
80.4 MB DOSYA BOYUTU

Wrecked (Island Survival Sim) mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur

Wrecked (Island Survival Sim) tropik bir adada geçen sürükleyici bir maceraya atılmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil hayatta kalma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Wrecked (Island Survival Sim)'de okyanusun ortasında gemisi batan ve okyanusta sürüklenerek bir adada sahile vuran bir kahramanın yerine geçiyoruz. Gözlerimizi açtığımızda medeniyetten çok uzakta olduğumuzu anlıyoruz. Bunun yanısıra adada yalnız olmadığımızı, adanın vahşi hayvanlarla dolu olduğunu görüyoruz. Ayrıca bu vahşi hayvanlardan da tehlikeli olabilen insanlar hayatta kalma şansımızı düşürüyorlar. Bütün bu engellerle mücadele ederek zoru başarmak bizim elimizde.

Wrecked (Island Survival Sim) 2 boyutlu bir görünüme sahip. Oyunda ekranda yatay olarak ilerleliyoruz. Adayı keşfederek farklı kaynakları ve eşyaları bulmamız, bu kaynak ve eşyaları birleştirerek hayatta kalmamızı sağlayacak silah ve araçları, suda yolculuk etmemizi mümkün kılacak sal gibi taşıtları inşa etmemiz gerekmekte. Karşımıza kaplanlar ve diğer yırtıcı hayvanların yanısıra tehlikeli yerliler ve korsanlar da çıkmakta.

Wrecked (Island Survival Sim)'de keşfedilecek 10 farklı böge bizi bekliyor. Maceramızda sağlığımızın yanısıra uyku durumumuza dikkat etmemiz, enerjimizi korumamız gerekli.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Skyblock Island Craft Survival

    Skyblock Island Craft Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Survival Island: Evolve Clans

    Gizemli ve tehlikeli düşmanlarla dolu ıssız adada hayatta kal.
  • Jurassic Island: Lost Ark Survival

    Vahşi doğayla mücadele edeceğiz.
  • LandLord 3D: Survival Island

    Issız bir adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz FPS kamera açılı ücretsiz bir mobil oyun.
  • Survival: Man vs. Wild - Island Escape

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Survival Island

    Survival Island mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • ARK Survival Island Evolve 3d

    ARK Survival Island Evolve 3d mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Tinker Island

    Tinker Island, adadan kaçmaya çalıştığınız macera oyunu.