Wrong Way Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
8.6 MB DOSYA BOYUTU

Wrong Way Racing sinir bozucu olduğu kadar bağımlılık yaratan bir beceri oyunudur.

Wrong Way Racing son dönemlerin en sinir bozucu ve en bağımlılık yaratan oyunlarından bir tanesi. Ne ilginç bir konuya ne de harika görünen görsellere sahip. Oyun yapısı ise tartışılmayacak derecede eğlenceli.

Oyunda yapmamız gereken şey çok basit fakat iş pratiğe gelince oldukça zor. Eskiden oynadığımız kumandalı arabalarınkine benzer bir pist üzerinde ters şeritte ilerliyoruz. Ters şerit kavramı burada önem kazanıyor. Sürekli karşımıza çıkan arabalara çarpmadan mümkün olduğunca fazla tur atmalıyız ve yüksek puan almalıyız.

Oyun esnasında elde ettiğimiz skorları Facebook veya Twitter üzerinden arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Wrong Way Racing'de yüksek puanlar elde etmek için son derece hassas reflekslere sahip olmamız gerekiyor. Aksi halde karşıdan gelen bir otomobille çarpışabiliriz. Oyunda iki farklı pisst bulunuyor; biri elips şeklinde diğer ise sekiz şeklinde. İstediğiniz seçip yarışa başlayabilirsiniz.

Basit ve sade bir yapıya sahip olan Wrong Way Racing bu tarz oyunlardan hoşlanan herkesin denemesi gereken alternatifler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Wrong Way Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
14.6 MB DOSYA BOYUTU

Wrong Way Racing son derece basit bir yapıya sahip olmasına rağmen bağımlılık yaratan türden bir oyun.

Wrong Way Racing iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz en keyifli oyunlardan bir tanesidir. Basit bir altyapıya sahip olsa da son derece eğlenceli bir yapıya sahip olan Wrong Way Racing'de başarılı olabilmek için dikkatimizi korumamız gerekmekte.

Oyunda eliptik bir pistte ters yönde ilerleyen bir aracı kontrol ediyoruz. Karşıdan sürekli arabalar gelmekte ve bu arabalara çarpmamak için doğru hamlelerle araçlardan sıyrılmamız gerekiyor. Tamamen reflekse ve dikkate dayanan oyunda kaza yapmadan attığınız her tur bir puan olarak haneye yazılıyor. Amaç en yüksek puanı elde etmek.

Oyunun özellikleri;

  • Eğlenceli ve hızlı oyun yapısı
  • Ekrana tıklayarak şerit değiştirme
  • Basit fakat etkileyici tema
  • Ortalama grafikler
  • Sosyal medya desteği

Grafik olarak çok iyi seviyelerde yer almasa da oyunun temel vaadi zaten grafik kalitesi değil. Son derece keyifli bir oynanışa sahip olan Wrong Way Racing keyifli vakit geçirmek isteyen oyunseveleri cezbedecek türden bir oyun.

Emircan Erdoğan

Wrong Way Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Wrong Way Racing, oyuncak arabalarla yarıştığınız eğlenceli bir Windows Phone oyunu.

Wrong Way Racing, oyuncak arabalarla oynama keyfini Windows Phone'a taşıyan en iyi oyun diyebilirim. Sekiz şeklinde oldukça geniş bir pist üzerinde oyuncak arabaları yarıştırarak saatlerimizi harcadığımız zamanlara bizleri götüren oyun yüksek kalitede görseller sunmasa da kısa sürede sarıyor ve oldukça eğlenceli.

Windows Phone platformunda resmi olarak bulunmayan popüler Android ve iOS oyunlarından biri olan Wrong Way Racing'de oyuncak arabaları kontrol ediyoruz. Yassı bir pist üzerinde oldukça hızlı geçen oyunu eğlenceli kılan ise kontrol ettiğimiz aracın diğerleriyle aynı doğrutulda gitmiyor olması. Yani ters yönde yol alıyor ve diğer arabalara çarpmamaya çalışıyoruz. Bitiş çizgisini kazasız belasız görmenin tek yolu ise piste odaklanmak. Arabamız kendi hızlanabilse de şerit değiştirmek için komutumuzu bekliyor. Tek bir dokunma hareketiyle şerit değiştirerek kaza yapmadan yolumuza devam edebiliyoruz lakin oyun fazlasıyla hızlı olduğundan ve sadece iki şerit olduğundan son derece hızlı düşünmeniz ve harika reflekslerinizi kullanmanız gerekiyor.

Görsel olarak bir şey sunmadığından oldukça ufak boyutlu olan oyuncak araba yarışı oyununda puan sistemi de bulunmakta. Kontrolünü sağladığımız kırmızı arabayla çarpmadan ne kadar fazla tur atarsak puanımız o kadar artıyor. Puanlarımızı yeni oyuncak arabalar satın almak için kullanabiliyoruz.

Hata kabul etmeyen yarış oyununun kontrol sistemi oldukça kolay. Aracımız otomatik olarak hızlandığından bize sadece şerit değiştirmek için ekrana dokunmak kalıyor. Tabii ki dokunma hareketini hızlı bir şekilde ve yerinde yapmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Up Hill Racing: Hill Climb

    Up Hill Racing: Hill Climb engebeli arazilerde uzağa gitmeye çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Don't Tap The Wrong Leaf

    Don't Tap The Wrong Leaf'te sevdiğine ulaşmayı amaçlayan bir kurbağaya yardım ediyoruz.
  • Don't Tap The Wrong Guy

    Don't Tap The Wrong Guy, başarılı olabilmek için reflekslerimizi kullanmamız gereken, eğlenceli bir oyun.
  • Rush Way

    Rush Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Sky Way

    Sky Way, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.